We mogen voor twee meiden de begeleiding doen...heb je talent? Jij ook?

Is toch mooi dat we alvast voor twee meiden de begeleiding mogen verzorgen naar hun top. Vanaf 1 januari plan de campagne.

Meiden die bij de AMVA nog beter willen worden. Die naar een BVO of TOPklasse willen en ambitie hebben en vaak niet weten hoe daar te komen. We willen deze meiden een jaar volgen, helpen, opleiden en stages aanvragen.

 

Inmiddels hebben we voor een aantal meiden kunnen aanbieden bij diverse BVO's en TOPklassers. Jij wil het maximale rendement halen en alles eraan doen om jouw top te halen.

 

Inmiddels kunnen we wel stellen dat we directe contacten hebben met verschillende BVO 's in Nederland en Vlaanderen. Wellicht zul je in je juniorentijd nog stappen zetten en raden we een bepaalde route aan die we gaan uitstippelen. Wil je meer weten over deze route? Klik dan hier