Poiesz Supermarkten keert ruim 500.000 euro uit aan noordelijk verenigingen

Poiesz met vestigingen in Friesland, Groningen en Drenthe keert meer dan 500.000,--e euro uit aan de Noordelijke Verenigingen.

 

De 16e Jeugd Sponsor Actie van Poiesz supermarkt heeft plaatsgevonden van 15 februari tot en met 11 april 2021 en omdat vv Oudehaske hier ook dit jaar weer aan meedeed, hebben zij hier ook regelmatig aandacht aan geschonken.

 

,,Als familiebedrijf van en voor het Noorden vinden we het belangrijk dat muziek, sport en spel bereikbaar is en blijft voor de jeugd. Daarom ondersteunen we met de Jeugd Sponsor Actie honderden verenigingen uit de regio”, aldus Rob Terstappen, commercieel directeur van Poiesz Supermarkten. ,,Aan de reacties van bestuursleden en ouders van jeugdleden merken we hoe belangrijk de extra financiële steun van de Jeugd Sponsor Actie is.”

 

Namens alle bestuursleden van onze vereniging wordt iedereen die de sponsormunten in onze koker heeft geponeerd, hartelijk bedankt voor de steun! Daarnaast bedanken wij de organisatie van Poiesz Supermarkt om deel te kunnen nemen aan deze fantastische actie! Bron vv Oudehaske