Interview FC Rijnvogels; meer dan 10 meiden van AMVA kiezen voor talenten team

Afgelopen periode keihard gewerkt met het team om meiden die stap te maken die ze verdienen. Meiden die verpieterden bij hun club en niet wisten dat hun kwaliteiten zouden kunnen opvallen bij een BVO of bij een mooie TOPklasse club.

 

Vaak is het probleem...hoe kom ik daar?

Door onze contacten met veel BVO 's en topklasse clubs hebben we de relaties aangeboord en gevraagd minimaal een stage te mogen lopen bij een een aantal cliubs. Naarmate het einde seizoen nadert moet je snel kunnen schakelen en zorgen dat clubs die nog talenten zoeken daar terecht komen waar ze horen.

We denken dat deze meiden die ook bij de AMVA hun kunsten vertonen op de juiste plek zijn terecht gekomen.

Daarom gaan we het interview aan op video met de TC van FC Rijnvogels en een aantal meiden die meer vertellen over hun toekomstig avontuur en hoe het komt dat ze afstanden willen overbruggen om bij deze club te willen voetballen.