“MET EEN AMBASSADEUR IS HET LIJNTJE NAAR DE KNVB VEEL KORTER”

Om verenigingen zo goed mogelijk te ondersteunen, werkt de KNVB met 18 verenigingsadviseurs. Iedere adviseur is voor de clubs in zijn of haar regio het eerste aanspreekpunt van de KNVB. Omdat in elke regio zo’n 160 verenigingen gevestigd zijn, kan de verenigingsadviseur goed een helpende hand gebruiken. Deze wordt geboden door vrijwillige KNVB-ambassadeurs. Zij zijn de oren en ogen in het werkveld, fungeren als contactpersoon tussen de adviseur en de vereniging en representeren de KNVB. Bernard de Vries, KNVB-ambassadeur in de regio Apeldoorn en Voorst, en Pauline Achtereekte, voorzitter van v.v. Activia, lichten toe hoe hun samenwerking eruitziet en waarom de ambassadeursrol zo waardevol is.

 

 

De Vries was veertien jaar lang voorzitter van a.v.v. Columbia en nam daarna plaats op de voorzittersstoel van de Apeldoornse Voetbalfederatie. Lees verder bij de KNVB