De aanleiding was niet zo leuk maar....

Op 6 oktober was er een mooi open gesprek tussen de voorzitter en jeugdvoorzitter van K.R.S.V. Vredenburch en de voorzitter, jeugdvoorzitter en lid van de jeugdcommissie van Duindorp S.V.

 

De aanleiding was echter wat minder mooi; een jeugdwedstrijd waarbij er na afloop een vervelende woordenwisseling ontstond. Vaak schieten we dan als verenigingen in de reflex om een melding te doen bij de KNVB en de schuld bij de ander te zoeken. Maar na een telefoongesprek tussen beide besturen besloten wij om het anders aan te pakken en de dialoog met elkaar te zoeken. De insteek van het gesprek was daarom op voorhand wel positief. Beide besturen wilden hun verantwoordelijkheid nemen om naar zichzelf te kijken en hoe we dit soort situaties voortaan kunnen voorkomen.

 

Tijdens het gesprek herkenden we veel in elkaar. Met veel passie zijn we beiden bezig om een mooie voetbalclub te besturen, deze vooruit te brengen en voetbalplezier aan te bieden aan zowel jong als oud. Lees verder op de site van K.R.S.V Vredenburch