Ieder kind moet kunnen sporten...en daar gaan we voor...onze missie...

We hebben een missie om de laatste jaren van mijn werkbare jaren kinderen die geen geld hebben te helpen in de sport. Zitten ouders in de schuldhulp, zitten ze in de armoede en moeten ze voor hun eten naar de voedselbank en kleding naar de kledingbank dan willen we de kinderen geheel kosteloos een sport vakantie geven. Waarbij ze met een big smile komen en met een big smile gaan. Inmiddels is een voetbal accommodatie rond, gaan voedselbanken en kledingbanken de flyers met inschrijfformulieren uitdelen. Zover zijn we nu.

 

Aan het eind van deze midweek verrassen we de kinderen met een gratis lidmaatschap bij een club naar keuze. Tevens gaan we trainers inhuren die pedagogisch onderlegd zijn...meerdere uitdagende sporten kunnen aanbieden. Kinderen mogen niet de dupe worden en moeten kunnen sporten en een leuke doevakantie krijgen. Hier gaan we voor. Inmiddels leuke reacties gehad. En voor deze kinderen doen we het.