Pedagogiek integreren in de ontwikkeling van kinderen bij RKDES op online TV, daarna de AMVA

29 januari zijn de opnames en 3 weken later de opnames met de meiden van de AMVA

 

De club van de maand dient aan een aantal voorwaarden te voldoen die onderstaand worden besproken. Elke club krijgt een filmopname in de studio, over opleiden, bestuursorganisatie, organisatie, welzijn enz. D.m.v. interviews worden allerlei zaken binnen de club besproken en getoond op Voetbal Totaal YV. Een maand lang zal een club in het zonnetje staan en zullen we de club landelijk bekend maken via diverse media. Tevens zal op deze site en speciale pagina gemaakt worden die in het geheel bestemd is voor de club. Je moet wel wat te melden hebben. Benaderen van club sponsors om een advertentie te plaatsen mag geen beletsel zijn. Content van de video op aparte regioclub pagina Plaatsing op je clubsite

Aflevering 3: RKDES en de integratie van Pedagogiek in de opleiding met .o.a. kader van RKDES en Ludios. Wordt pedagogiek steeds belangrijker in het voetbal? Hoe worden cursussen hiervoor ingericht? Gebeurt dat nu in bijv de opleiding bij pupillen? 

Aflevring 5: AMVA met een paar meiden die vertellen wat ze er allemaal voor over om te slagen in het betaalde voetbal. Wat moet je er voor doen en wat kun je laten?

 

HEB JIJ NOG MOOIE ONDERWERPEN? Wil je online geintervewd worden?