AMVA 17 maart in Aalsmeer. Binnenkort ook in Apeldoorn en 12 maart in Vlaanderen op locatie vv Hoogstraten.

AMVA 17 maart in Aalsmeer. Binnenkort ook in Apeldoorn en 12 maart in Vlaanderen op locatie vv Hoogstraten.

 

Veel meiden lopen op dit moment stage. Kunnen regelen met diverse BVO's en TOPKlassers. Bijna de helft is op pad naar hun droom.

 

Dat impliceert dat we nieuwe meiden willen helpen. Ook zij hebben dromen. Daarom al 71 aanmeldingen in stadion TOP Oss op 5 maart en 21 mei in Deventer komen de aanmeldingen ook al binnen.

 

Vandaag weer meiden van de o.a. de AMVA die een stage krijgen aangeboden. Op 17 maart open dag bij FC Aalsmeer voor komend seizoen. Om je talent te laten zien. Kom je ook? We doen extra stappen voor die meiden die regelmatig onze training bezoeken op de vrijdagavond. Dan gaan we er werk van maken. Naast de training, wedstrijden en toernooien. Daarom onze extra filialen Oost Nederland en Zuid Nederland om iedereen een kans te geven...Voor meiden die wat ouder zijn gaan we contacten leggen, indien ze dat willen in het buitenland. Wil jij dat ook....meld je aan en we gaan aan de slag mits voldoende talent uiteraard. Laat je niet wegstoppen door een vereniging. Profileer jezelf en kom bij ons langs...17 maart de big day.

SCHRIJF JE HIER IN! DE 1e TRAINING IS GEHEEL GRATIS