Ingekomen: Team van je eigen kind trainen, wel zo verstandig?

Je eigen kind training geven binnen het team . Is dat wel zo verstandig?

 

Ik geef al jaren voetbaltraining. Maar aan een ander team dan waar mijn zoon speelt.

Geen trainer was ervoor te bekennen laat staan iemand die de training wilde leiden. Nu is mij gevraagd om nog een extra training te willen geven, maar dan wel waar mijn zoon in zit. Mijn eigen kind zit dus in het zelfde team. Is dat wel zo verstandig? Dat denk je dan...let maar op...voortrekken, ouders die gaan zeiken. en de tijden die opeens tijdens de wedstrijden bijgehouden worden over de eerlijke wisselbeurten van spelers. Goh denk ik dan...was mijn zoon maar een keeper dan hoeft het probleem niet zo groot te zijn. Ik vind het wel leuk om te doen, maar al dat gezeik erom heen. Let maar op... Ik wil niet dat mijn zoon hiermee wordt gepest of overgeslagen tijdens de wedstrijden. Wat kun je in zoń geval doen?

Wie heeft daar vaker mee te maken gehad? Hebben jullie advies?