Met AMVA België ook naar de top?

Lisa voetbalde in Ede maar konden we onderbrengen bij Excelsior Rotterdam
Lisa voetbalde in Ede maar konden we onderbrengen bij Excelsior Rotterdam

Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie (AMVA)  

Mogen wij jou ook helpen naar de TOP in België of Nederland?         

Open dag op vrijdagavond 23 september Domein Puyenbroeck, Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke, België

ELK TALENTVOL MEISJE VERDIENT EEN KANS!

 

Wil jij ook wekelijks op niveau trainen, oefenwedstrijden en toernooien spelen? En uiteindelijk naar een BVO? Kom op de vrijdagavond en schrijf je in. Talenten training? Van 11 t/m 19 jaar.

Centrum Puyenbroeck, Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke, België.

 

Elk meisje moet op haar eigen niveau kunnen voetballen om zich goed te kunnen ontwikkelen. Tegenwoordig kunnen meiden zich binnen hun club ontwikkelen. Nu is er ook een platform waarbij meiden met talent zich kunnen ontwikkelen in

Oost Vlaanderen en Zeeuws Vlaanderen.

Wij zien vaak meiden die bij een amateurclub spelen, niet in beeld zijn, maar wel enorm talentvol zijn, graag uitnodigen om in de kijker te spelen om dromen waar te maken. Dat kan bij ons.   

De training bestaat uit een talenten training op de vrijdagavond. Na afloop van de training en we zijn positief, kan de speelster 7 maanden deelnemen aan de AMVA BelgiëDe Opleiding is vanaf september 2022/2023 vrijwel een heel seizoen (7 maanden) Incl. persoonlijke begeleiding naar een BVO, Elite, TOP  interprovinciale of provinciale club. Je kunt gewoon tussentijds instromen! De opleiding mogen wij aanbieden.

We spelen ook oefenwedstrijden, voetbalkampen, voetbalreizen, demo trainingen en toernooien.

We hebben onze contacten met vv Alkmaar, Excelsior, Willem II, ADO, PEC Zwolle en sc Heerenveen in Nederland en KRC Genk, Eendracht Aalst, KAA Gent en Club Brugge in België  om talentvolle meiden aan te bevelen en een stage plaats te bieden. We trainen volgens de Hollandse School. Wil je meer weten hoe wij dat doen in Nederland?  Klik hier

 

De trainingen (en oefenwedstrijden/toernooien) zijn dus extra vlieguren naast de inspanningen op de eigen club. Bij de U13 tot en U17 en U20 zal dit één extra training zijn, vanaf de MO15 zullen dit twee extra trainingen kunnen worden. Vanaf de U17 en U20 wordt het voor getalenteerde meiden echter steeds moeilijker binnen het voetbal. Je merkt hoe ouder meiden worden dat het fysiek volhouden wat moeilijker wordt. Dus de uitdaging wordt minder en worden speelsters vaak te vroeg doorgeschoven naar het 1e team.

Naast dat er grote leeftijdsverschillen zijn, is het ook qua niveau niet altijd de beste combinatie. Om in deze behoefte te voorzien, bieden wij de mogelijkheid om meiden vanaf U17 2x in de week bij ons te laten trainen. Als een talent wél bij de JO17 kan meekomen bij haar eigen club, dan juichen wij dit uiteraard alleen maar toe!

Een paar keer per jaar zal ook Remco Boere, oud prof van ADO Den Haag, Vitesse, Aris Saloniki, AA Gent, en trainer in Qatar, Libië, en Zweden een training verzorgen.

 

Meiden Voetbal Academie

Hoe kan ik bij AMVA België voetballen? Wij zijn uiteraard blij met alle interesse voor AMVA en staan altijd open voor talentvolle speelsters.

 

We stellen onze groepen in overleg met de clubs zorgvuldig samen en ons scoutingsapparaat.

Richting nieuwe seizoenen vinden er nieuwe scoutingsmomenten plaats. De AMVA wil de beste meiden uit de regio en in overleg zullen speelsters een stage plaats kunnen afdwingen bij een BVO. We brengen speelsters aan bij vv Alkmaar, sbv Excelsior, sc Heerenveen, PEC Zwolle, Telstar, ADO Den Haag, SPARTA Rotterdam, KRC Genk, KAA Gent, Zulte Waregem, Eendracht Aalst. 

Deelname is dus alleen mogelijk voor speelsters, waarvan wij de overtuiging hebben dat we ze in de juiste ontwikkeling kunnen brengen!

 

Geen talent mag verloren gaan:

We kijken ook naar meiden die in meidenteams voetballen. Niet elk meisje wil bij de jongens voetballen. De bedoeling is dat we oefenwedstrijden op niveau voetballen, ook tegen jongens teams. Geldt ook voor toernooien.

Clubs kunnen talenten aandragen bij ons. Daarnaast hebben we korte lijntjes met BVO's en het scoutingsapparaat van vv Alkmaar. Ook mogen we meiden met talent doorgeven aan vv Alkmaar, sbv Excelsior, sc Heerenveen, PEC Zwolle, Telstar, ADO Den Haag, SPARTA Rotterdam, KRC Genk, KAA Gent, Zulte Waregem, Eendracht Aalst. 

Meisjes Academie AMVA wil samenwerken met veel amateurverenigingen uit de regio. Met uiteindelijk de kans naar een Nederlandse of Belgische BVO.

Met deze partnerschappen wordt invulling gegeven aan de ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal Oost Vlaanderen. Kosten voor België is voor 7 maanden lang 145,-- incl. tenue, Incl. begeleiding naar BVO, Elite, TOP interprovinciale of provinciale clubs. Incl. wedstrijden en toernooi(en).   

 

Na de zomerperiode zullen we gaan kijken naar talentvolle meiden  uit de regio voor de AMVA en BVO's.