Inschrijfformulier:

Ben jij Talentvol? Heb jij als meisje ook een droom?

GRATIS  proeftraining 15 Oktober a.s op vrijdagavond  (9 t/m 19 jaar) Locatie sv Zevenhoven (Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie)

Wij zoeken nog talentvolle meiden die voor onze drie teams MO13, MO15 en MO17 geselecteerd willen worden. Mee voetballen tegen andere teams met de beste meiden. Vooral in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar. Zondag gaan we naar het Oosten van Nederland en spelen dan in het stadion van Heracles. Wil je dit soort wedstrijden ook meemaken? Schrijf je dan in voor 15 oktober of 12 november. Voetbal mee met ons talententeams. Uit meiden die op deze dagen komen en geselecteerd worden gaan we wedstrijden spelen tegen mooie tegenstanders.

Proeftraining 15 oktober a.s. op de vrijdagavond voor talentvolle meisjes van 9 t/m 19 jaar locatie sv Zevenhoven (nabij Amsterdam/Groene Hart, Amstelland/Meerlanden/Veenlanden en Bollenstreek).

 

Kennismaken met de AMVA?

 

De proeftraining bestaat uit een gratis training op de vrijdagavond. Na afloop van de training en we zijn positief kan de speelster 7 maanden deelnemen aan de AMVA. We staan in contact met 6 BVO' s voor een stageplek. Op 18 december proeftrainings avond zijn 2 meisjes opgegeven bij vv Alkmaar voor een stage. Een ander meisje als keepster bij Excelsior. Wil jij dat ook? Een droom voor ieder meisje. Ben je talentvol?   

Op  vrijdagavond 15 oktober a.s. 9 t/m 19 jaar locatie sv Zevenhoven. Proeftraining is GRATIS. Meld je aan:      

Inschrijf formulier voor proeftraining op vrijdagavond 15.10.2021

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.