Ik geef mij op voor 4 maanden en wil graag met talentvolle meiden trainen en voetballen.

Ik wil graag met talentvolle meiden trainen en voetballen, vriendschappelijke wedstrijden en Toernooien! 

 

AMVA staat voor Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie. Voortgevloeid uit de Meises Talenten Trainingen en VT Meiden Voetbal Academie in Zuid Holland.  Sinds ons gesprek met de Hoofdtrainer van een BVO  Vrouwen mogen en willen we graag talentvolle meiden stage laten lopen bij deze club.

En dat als Amsterdamse onderneming, maar de gunfactor is gauw gelegd. Alhoewel de BV gesitueerd is in Capelle aan de IJssel is de werkplek gelegen in regio Amsterdam.

 

Meer meiden moeten de kans maken om bij een BVO een stageplek te verwerven. Daar willen we graag aan bijdragen en hopend dat vele meiden de weg naar ons kunnen vinden. Ook voor vrouwen tot 19 jaar. Ivm Corona tot en met 17 jaar.

Wij bieden ruimte voor meiden die hun voetbaltalenten extra willen ontwikkelen en we ontvangen graag speelsters die gemotiveerd zijn om nog beter te willen worden. Meiden/vrouwen vanaf 011 t/m O19 zijn welkom. Uiteraard kunnen de meiden rekenenen op gediiplomeerde trainers of trainsters die hun sporen in het voetbal verdiend hebben. In  diverse leeftijdsgroepen wordt er getraind.

 

Speciaal tarief geldt tot en met 31 januari voor een periode van 4 maanden.Trainen, wedstrijden en Toernooi(en). Ja ik zou graag willen voetballen met andere talentvolle meiden.

Incl. Tenue en Sweater 135,-- voor 4 maanden. Of eerst een proeftraining? Klik hier

 

Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.