®Meisjes Talenten trainingen

®MEISJES TALENTENTRAINING. WIL JIJ JEZELF

VERBETEREN?

September bij sv Ouderkerk (vol)

Oktober (Sportclub Deventer)

November (Gloria UC, Baarle Nassau)

Januari 2021 RKSV GDA Den Haag

Februari/Maart 2021 vv Makkum Friesland

 

Niet clubgebonden trainingen op hoog niveau binnen teamfuncties aanvallen, verdedigen en omschakelen van aanvallen naar verdedigen en van verdedigen naar aanvallen. Voor iedereen die zichzelf wil verbeteren. Wil je je talent verder ontwikkelen? Speelsters van diverse clubs zijn welkom. 

 

September 2020 zijn de trainings avonden in Ouderkerk. Daarna iedere maand bij een andere club. Zie bovenaan. Word jij wellicht bekeken en herkend als talent?  In Oktober bij Sportclub Deventer en november bij Gloria UC. Januari 2021 RKSV GDA Den Haag. Februari/Maart vv Makkum FrieslandU ontvangt nog een flyer voor de site.

 

Kosten éénmalig inschrijfgeld € 17,50 (totaal 4 trainingen). Voor meisjes spelend in de MO11, MO13, MO15, MO17 en MO19 in de regio's West 1 , West 2, Oost, Noord en Zuid.

Avonden bij sv Ouderkerk in Ouderkerk aan de Amstel. De trainingen starten elke vrijdagavond om 19.15 uur voor de jongste groep. Daarna de MO15, MO17 en MO19. Vanaf oktober idem voor Sportclub Deventer, Gloria UC en RKSV GDA Den Haag.

Er wordt op avonden extra getraind binnen team functies aanvallen, verdedigen en omschakelen. Voor het werken met meisjes  die het hogere nivo aan kunnen pikken bieden we een podium. Zeer talenvolle speelsters mogen we een stage aanbieden bij Excelsior Rotterdam. Inmiddels is een gesprek geweest met de Coördinator Meidenafdeling.

Doelstelling is per maand een nieuwe regio trainen en aan het eind van het seizoen in het voorjaar een toernooi tussen deze teams met een jaarwinnaar binnen diverse leeftijdsgroepen.     

Wat we nodig hebben:

  • Naam:
  • Email:
  • Telefoon:
  • Geb.datum:
  • Welk team: 
  • Welke club:

Opleiding zit bijna vol. Stuur een app bericht maar 0641129929 of naar mail@sport-totaal.nl