Trainingsdag voor meiden

Meiden hebben ook dromen en willen hun top bereiken. Inmiddels gaan meiden van dit seiozne stage lopen bij diverse profclubs. Maar ook bij TOPklasse clubs. Heb jij die ambitie ook? Schrijf je dan in...

 

Het doet ons zo goed dat komende weken de meiden van de AMVA Meisjes Voetbal Academie stages gaan lopen bij diverse profclubs en TOPklassers. Daarom gaan we met toptrainers (ex profs) een trainersdag organiseren centraal in Nederland. Voor onze locaties bij FC Aalsmeer, Helios Schalkhaar Deventer en TSC Oosterhout.

 

 

26 mei organiseren we centraal in Nederland een trainingsdag. Voor alle meiden in Nederland voor Aalsmeer, Deventer en Oosterhout. Met onze eigen toptrainers. Voor een laag tarief zodat huur veld en trainers die dag betaald kunnen worden. Geen winst maar break even. Er mogen er veel komen en trainen 2 uur in de ochtend en 2 uur in de middag. Het ontdekken van nieuwe talenten en binden aan de AMVA. We denken aan een veld in Apeldoorn bij WSV Apeldoorn. Advertentie komt landelijk op sociale media.

 

10.00 u - 12.00 u Onderbouw tot en met 9 tot en met 13 jaar

12.30 u - 14.30 u Middenbouw/Bovenbouw 14 tot en met 17 jaar    

 

 

 

Kosten totaal 15 euro

Inschrijving

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.