Begeleiding speciaal voor meiden

Spelen tegen Sparta Rotterdam
Spelen tegen Sparta Rotterdam

Wil je begeleid worden naar een BVO of TOPklasser?

Ben je 14 jaar of ouder?        

 

Lees even goed door en vul indien je die kans wil pakken onderstaand formulier in. 

 

Ook jong talent begeleiden naar een BVO. Nu zien we al meiden gaan naar een BVO en aangezien we steeds meer goede contacten met BVO's in Binnen en Buitenland hebben, vinden we het tijd worden om deze meiden te begeleiden naar een BVO.  Het maximale halen uit jouw talent. Jouw hoogste niveau. 

Vanuit de AMVA zijn ook meiden doorgestroomd naar een BVO.

 

Wat moet je ervoor doen?

 

Om naar een BVO te gaan komt veel bij kijken.

 Maar hoe krijgen we jou zover?

  • Wilskracht
  • Doorzettingsvermogen
  • Talent
  • Discipline
  • Geloof in jezelf – ontwikkel een groei mindset
  • Reflecteer op je handelen
  • Op niveau spelen
  • Werk met doelen en schrijf ze op
  • Analyseer je trainingen en wedstrijden

 In overleg kunnen we eerst bij jouw wedstrijd kijken(scouten). Daarna ontvang je rapportage met advies en vervolgafspraak.     

 

Uit ervaring hebben we gemerkt dat de meeste BVO's vragen om minimaal op hoofdklasse/divisieniveau bij meiden bovenbouw of  tussen de jongens bovenbouw te spelen. Wij willen en kunnen je daarbij helpen en bijstaan. Hiervoor maken we samen een plan van aanpak.

Daarnaast bieden we jou intensieve persoonlijke begeleiding met als enige doel: jou bij te staan in je ontwikkeling tot een top professional. Je sterke en minder sterke punten brengen we in kaart en op basis daarvan stellen we een Persoonlijk Ontwikkelings Plan op. Daarnaast staan we je met raad en daad bij tijdens de moeilijke situaties die je ongetwijfeld gaat tegenkomen in je carrière, (tegenslag, kritiek, blessures, communicatie issues, etc.) en adviseren je over de door jou te nemen beslissingen. We brengen je indien nodig of gewenst in contact met specialisten die je op diverse aandachtsgebieden kunnen helpen

 

Ben je nog amateur, speel je op (jeugd) divisie niveau, maar heb je wel de motivatie om alles te doen op jouw hoogste niveau (BVO) of minimaal topklasse te spelen, dan kun je ook bij ons terecht. Ben jij een super gemotiveerde voetbalster die alles uit haar voetballoopbaan wil halen? Neem dan contact met ons op en overtuig ons van jouw ambities! Wij hebben de voorbeelden..nu jij nog. Wil je een gesprek? Ben jij een super gemotiveerde voetbalster die alles uit haar voetballoopbaan wil halen? Neem dan contact met ons op en overtuig ons van jouw ambities! Wij hebben de voorbeelden..nu jij nog. 

Wil je een gesprek?

Wil je meer weten? Bel of app naar 0641129929 of vul het formulier in en we bellen je terug. 3 Meiden zijn je reeds voorgegaan. 

Stagetraining:

 

Weet je, zaakwaarnemer is een mooi vak en de speelsters helpen is wellicht nog veel mooier. 

 

Veel ouders weten vaak niet hoe aan te pakken. Is het geen verwijt maar een constatering! Juist spelers in de bovenbouw, die vaak aan ons vragen.

 

Kunnen jullie ons helpen naar een hoger spelend team, een BVO of een Topklasser? Is dit wellicht een deel van de oplossing om elk talent niet verloren te laten gaan?

 

Diverse meiden lopen inmiddels stage bij 3 BVO's en Topklasse clubs. En meiden die inmiddels zijn aangenomen. Ook in België.   

Daarnaast zijn al diverse meiden bij een Bundesliga club(sv Meppem) aangeboden. Inmiddels spelen 2 meiden bij een BVO in Rotterdam.Je ziet het kan wel...herken je dat ook en wil je je het optimale uit je talent halen? Bel of app ons op 0641129929 


Ja zou mooi vinden indien u mij wilt helpen naar een BVO of TOPklasser? Vul formulier in en ik neem contact op

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.