Nieuw online cursus 6v6, 8v8 of groot veld (11v11)

De 6v6, 8v8 of groot veld(11v11) ONLINE cursus is een cursus van twee uur. De eerste pupillentrainers hebben zich gemeld.

In tijden van crisis is contact leggen met met anderen best belangrijk. De gratis online bijscholing 6v6, 8v8 en/of groot veld(11v11) doen we nu online waarbij we datgene wat we op het veld doen copiëren naar online. Voor mensen buiten Nederland kunnen we dat ook online zonder videobellen doen. Kandidaten leren meer specifiek over de manier van trainen en coaching door Voetbal Totaal. Hoe breng je trainingen op gang en hoe interessant hou je de trainingen? De Speel en Uitvoerings fylosofie Methode. De taken van een coach en de kenmerken van spelers in de leeftijd van 11-12 jaar. En 13 jaar groot veld.

Een individuele bijscholing of hoe zet ik het weg bij de eigen club?     

De cursus zal elke kandidaat ook vragen om na te denken over zijn ervaringen om stappen te maken voor persoonlijke groei. Coaches die de module voltooien, krijgen ook vier gratis trainingssessies.

Toelatingseisen:

Om zich in te schrijven voor de 6v6, 8v8 of groot veld(11v11) Online Cursus, geen toelatingseisen.

Kosten:

De 6v6,8v8 en/of groot veld(11v11) online cursus kost € 50,00 en biedt toegang tot trainingssessies en planningstools in het Digital coachingsboek. 

Met daarbij trainingssessies en samenstellen van trainingen. En een mooie Powerpoint. Alles voor de complete trainer

Ook voor België