®Meisjes Talenten trainingen

®MEISJES TALENTENTRAINING. WIL JIJ JEZELF VERBETEREN?

 

Wordt verschoven naar 2022 

 

Niet clubgebonden trainingen op hoog niveau binnen teamfuncties aanvallen, verdedigen en omschakelen van aanvallen naar verdedigen en van verdedigen naar aanvallen. Voor iedereen die zichzelf wil verbeteren. Wil je je talent verder ontwikkelen? Speelsters van diverse clubs zijn welkom. 

  

September 2020 zijn de trainings avonden in Ouderkerk geweest. Daarna iedere maand bij een andere club. Zie bovenaan. Word jij wellicht bekeken en herkend als talent?  In november, is verschoven,  bij Gloria UC. later in 2021 RKSV GDA Den Haag net als  vv Makkum Friesland en bij cvv BeFair. 

 

Kosten éénmalig inschrijfgeld € 17,50 (totaal 4 trainingen). Voor meisjes spelend in de MO11, MO13, MO15, MO17 en MO19 in de regio's West 1 , West 2, Oost, Noord en Zuid 1 en Zuid 2.

Avonden zijn bij diverse clubs geweest en willen bij voorkeur op een zondag. De trainingen starten elke zondagochtend om 11.30 uur voor de jongste groep. Daarna de MO15, MO17 en MO19. Gloria UC,  RKSV GDA Den Haag, vv Makkum en cvv Be Fair.

Er wordt op ochtenden extra getraind binnen team functies aanvallen, verdedigen en omschakelen. Voor het werken met meisjes  die het hogere nivo aan kunnen pikken bieden we een podium. Zeer talentvolle speelsters mogen we een stage aanbieden bij Excelsior Rotterdam. Inmiddels is een gesprek geweest met de Coördinator Meidenafdeling.

Doelstelling is per maand een nieuwe regio trainen en aan het eind van het seizoen in het voorjaar een eindtoernooi tussen deze teams met een jaarwinnaar binnen diverse leeftijdsgroepen.     

 

Stuur een app bericht maar 0641129929 of naar mail@sport-totaal.nl