Vriendinnen en Open Dag bij SV Ouderkerk 22 februari met 3 Trainsters van een BVO

Schrijf via onderstaand formulier in voor de Vriendinnen en Open dag bij sv Ouderkerk      

 

22 februari om 10.00 met 3 Top Trainsters Ziva, Sara en Danique met een training zoals ze die bij hun betaalde club meemaken.

Plus een training in de middag via de Goalmaster,

 

Op de Vriendinnen en Open Dag dag zijn alle meiden welkom tussen 7 en 18 jaar. Je krijgt een inkijk in de trainingen en het voetbal, we vragen je wat je leuk vindt aan voetballen en we gaan je meer uitleggen wat het voetbal allemaal inhoudt.

 

TEVENS OPEN DAG BIJ sv OUDERKERK 22 FEBRUARI

sv Ouderkerk gaat groeien en de meidenafdeling vanaf het nieuwe seizoen gaat 2 teams per leeftijdscategorie bij krijgen. We willen naar een hoger niveau. Onze hoofdpsponsir ING zou dat geweldig vinden. MO teams naar Hoofdklasse en de Vrouwen naar 2e klasse. Heb jij ook ambities? Wil je onze teams ook versterken? Ga dan naar onze open dag op 22 februari tijdens de vriendinnendag en onderga eens een eche prof training van 3 top meiden van hun betaalde club We werken ook nauw samen met vv Alkmaar en sbv Excelsior. Klik op de link en doe gratis mee aan de open dag.

 

De trainers van de meidenteams zijn ook nog gediplomeerd ook.

Hoe mooi is dat? Het voetbal is populair en dat willen we graag uitdragen en hopen dat er meer teams bijkomen. Samen trainen, samen voetballen en nog beter worden. En wij helpen je daarbij. Mocht je vragen vooraf hebben kun je mij altijd appen via 0641129929.

De komende weken komt er meer informatie op deze website beschikbaar. Houd de site dus in de gaten. Deze dag geldt ook voor de meiden van de basisscholen in Ouderkerk en Voortgezet Onderwijs in Amstelveen.

Aanmelden voor de Vriendinnendag kan door inschrijven via onderstaand formulier. Tot de 22e!

Zie hiervoven de flyer! Hoofdsponsor ING is verheugd met de activiteiten.

 

Deze dag geldt ook voor de meiden van de basisscholen in Ouderkerk en Voortgezet Onderwijs in Amstelveen. En voor alle meiden in Ouderkerk en Regio Groot Amstelveen

 

 

Neem vriendinnen mee en schrijf je via onderstaand formulier in. Ook voor de Open Dag kun je dit fomulier gebruiken. 22 februari a.s. om 10.00 uur.     

Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.