Ook gratis bidons?

Ook gratis Bidons?

Voetbal Totaal bestaat al ruim 10 jaar en gaf 10 jaar geleden Vakblad  de Pupillentrainmer uit. Na enkele jaren werd het magazine verkocht en werden nieuwe initiatieven bedacht. 

 

Inmiddels zijn er diverse leuke initaitieven van de grond gekomen waarionder de Nationale Kampioenschappen 2v2, Meisjes Talenten Trainingen en Scoutingsdagen in Nederland en Duitsland met ex profs en scouts van diverse BVO's.

Marcel heeft zijn ervaring op gedaan bij de bond als scout Jeugd Plan Nederland.

 

En toen kwam Corona

In tijden van crisis werd Wagenhuis creactief en nadenkend wat je nog meer zou kunnen doen waarbij hygiene voorop staat.

Steeds vaker zag je spelers met diverse bidons op de club komen.

Drinken uit je eigen bidon was niet altijd de normaalste zaak, maar in huidige tijd crisis is het immer van belang dat elke speler/ster zijn /haar eigen bidon van huis meeneemt.

 

Voorkom infecties

Voorkom dat ze van elkaars bidon drinken of van een krat met bidons die door de club aan een team zijn meegegeven. Ieder zijn eigen bidon zonder besmet te raken. In deze tijd moeten we aan de hygiene denken en zorgen dat iedereen zijn eigen bidon heeft. Het help tevens ter voorkoming van andere virussen als de griep.

 

Door zijn vrouw die  een mooie bidon zag op Facebook.  We kwamen gelijk op het idee om naam en clubnaam te verwerken op de bidon en zorgen dat een team of teams een uniforme uitstraling zouden hebben. Met de naam van de spelers en de naam en logo van de club met clubkleuren. 

Mywaterbottle moet een begrip worden in Nederland en elk team voorzien van dezelfde kleur bidons met naam en clubnaam." Ook met een bidonkrat om de bidons te bewaren!

 

"Ondernemen moet wel echt in je zitten, wil je er op zo'n leeftijd aan beginnen, zegt Wagenhuis. "Maar het is ook leuk als het een bepaald succes heeft, en dat je extra gemotiveerd bent om er een nog groter succes van te maken."

 

We brengen jouw club in contact met donateurs/sponsors.

 

We bieden je GRATIS bidons

 

"Drink gezond. Neem een bidon en help Corona de wereld uit" 

      

Donateurs in deze tijd is niet zo eenvoudig. Wij zoeken voor je club.

 

"Drink gezond. Neem een bidon en help Corona de wereld uit" te bereiken via mail aan alle leden. Wij zetten tevens alle media in d.m.v advertenties en geld wat overblijft gaat naar de club. Dan kan het nu opgezet worden. Alle bidons in clubleuren  en clubnaam met persoonlijke naam.

Wagenhuis: "Op dit moment zijn donatuers en sponsors terughoudend. Maar we gaan ervoor. 

Zou club X mee willen doen in deze vorm? Omdat we dit landelijk via advertenties inzetten kunnen ook particulieren en bedrijven buiten jouw regio mee doen. Bij voorkeur doen we de bidonkratten erbij. Elk team ook een krat. 

      

Meld je vandaag vrijblijvend aan als club om je GRATIS bidons in de wacht te slepen, of als sponsor om te ontdekken welke indrukwekkende oplossingen we voor jouw merk in petto hebben.

 

Ja ik heb interesse in Gratis Bidons en bidonkrat voor de jeugdelftallen en teams

Vul het formulier in en we nemen kontakt op

 

Ik wil meer informatie en bel of app me op 0641129929:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.