®NK Jeu de Voetbal, voor jong en oud

Pilot: 30 september vanaf 14.00 uur Soccer Temple Emmen in Emmen.

"jeu de boules is cool" stond onlangs op RTL Nieuws. 

Nu ook met de voeten, hoe cool is dat? ®NK Jeu de Voetbal 

 

Voorrondes in Friesland, Groningen en Drenthe

De pilot wordt gestart met 3 tegen 3 teams. Kom jij met je vriendjes, vriendinnetjes of maatjes?

 

Inschrijven? Klik hier

 

Voorbeeld:

Je kunt ook met een heel voetbalteam komen...bijv. een JO of MO13.1 met 14 kinderen waarbij iedereen een team van 3 samen stelt. Maar we zouden het zeer fijn vinden indien de senioren ook hieraan meedoen. Kinderen vinden dit leuk, maar voor senioren die lekker nog in bewiging willen blijven is het een ideale vorm van beweging. 

 

Wie is het beste team van Noord Nederland?

 

Een afgeleide van Jeu de Boules nu met ballen en je voeten. En gezelligheid onder elkaar!

 

Wil jij in jouw leeftijdscategorie het beste team worden? Waar kies jij voor? Mikken en scoren  met je beste maatje, vriendje of vriendinnetje? Vanaf 8 jaar tot en met 95 jaar. We beginnen met de districtswedstrijden in elke noordelijke regio. Een complete dag waarbij elk team tegen elkaar gaan spelen, strijden om districtswinnaar van het jaar en door naar de finaledag.

 

Deelname van een team van 3 personen 

 

Mannen, vrouwen, senioren, junioren en pupillen.

Een team bestaat uit drie personen. Drie tegen drie.

 

Speelduur en aanvang:

Speelduur is 15 minuten en je speelt tegen anderen meerdere wedstrijden. Aanvang is 14.00 uur en eindigt om 17.30 uur voor kinderen vanaf 8 jaar. Daarna komen de spelers vanaf 18 jaar en starten  vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur. 

 

We starten met de pilot in de 3 noordelijke provincies.

 

WIE MAG ZICH HET BESTE TEAM VAN 2020/2021 noemen! 

Wanneer spelen we de wedstrijden. In vakantieperiodes en/of op woensdagmiddagen voor de groepen vanaf 8 jaar. Voor zowel jongens, meisjes, mannen en vrouwen. 

Voor wie is het:

JO 8/9 - MO 8/9

JO 10/11 - MO 10/11

JO 12/13 - MO 12/13

JO 14/15 - MO 14/15

JO 16/17 - MO 16/17

JO 18/19 - MO18/19

Enz.

 

We zijn druk bezig met locaties voor de organisatie en uiteraard zullen de kinderen diverse wedstrijden spelen waaruit een winnend team komt.

Wil jij met je maatjes,  vriendjes of vriendinnetjes spelen? Dan kan dat. Zo leer jij ook mikken en scoren, traptechniek, snelheid van de bal,  Hoe vet is dat?

 

Voldoende eten, drinken, want dat heb je door je inspanning wel nodig. De finaledag zal in het voorjaar 2021 plaats vinden en dit is een terugkerend evenement.

 

®NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN Jeu de Voetbal

Wij zoeken locaties in Drenthe, Friesland, Groningen. Wedstrijden worden in één van deze provincies gehouden 

Wat krijgt een club of locatie? Locatie vergoeding Vergoeding voor Lunch en drinken, een flyer voor de clubsite om in te laten schrijven. Elke clublocatie krijgt een redactioneel artikel over de club. Deze komt op deze site met gem. 20.000 unieke bezoekers per maand. 

Een gezellige dag bij jou op het complex. Kan op een woensdagmiddag. In de avond voor de oudere leeftijdsgroep. Maximaal 1 veld nodig. Clubs ontvangen het overeengekomen bedrag  voor drinken, lunches en huur veld. Voorrondes dienen voor mei 2021 afgrond te zijn. Hoe leuk is het onderling wedstrijden te houden in deze 3 noordelijke provincies.

 

Finaledag

Landelijke finaledag op 1 locatie centraal in Noord Nederland. Wie is het beste team? Wil jij het beste team worden? Waar kies jij voor? Samenwerken met je beste vriendje of vriendinnetje? Vanaf 8 jaar tot en met 95 jaar. We beginnen met de districtswedstrijden in de 3 noordelijke provincies. 

Alles immers volgens de RIVM protocollen.

 

We beginnen met kinderen en ouderen/senioren. Uiteraard zullen we gebruik moeten maken van mensen die een dag meelopen, punten tellen en doorgeven etc. Hiervoor gaan we een samenwerking aan met 

YoungOnes!   

Wil je meer info? Whatsapp 06411299292 of mail naar mail@sport-totaal.nl

 

SPELREGELS KLIK HIER