Spanning en strijd.

De Nationale 2 tegen 2 Kampioenschappen Voetbal.

Met in elke regio de District kampioenschappen.

Wil jij het beste team worden in jouw regio?

 

Wil jij in jouw leeftijdscategorie het beste team worden? Waar kies jij voor? Pingelen of samenspelen met je beste vriendje of vriendinnetje? Vanaf 8 jaar tot en met 16 jaar. We beginnen met de districtswedstrijden in elk district. Een complete dag waarbij tegen elkaar gaan voetballen, strijden om districtswinnaar van het jaar en door naar de landelijke finaledag. Een jongens en meisjes competitie met een landelijke finaledag. De districtswedstrijden worden gehouden in MFC Maggenheim, Makkum Friesland, op dit moment zijn we bezig met andere regio's. Verdere sporthallen worden nog bekend gemaakt. We gaan deze dagen uitdagende wedstrijden tegemoet zien en als je als team wint wacht er een mooie prijs voor de winnaars. Teamwinnaars per leeftijdsgroep winnen een voetbalticket naar je favoriete club in Nederland...Maar ook voor de 2e en 3e plekken zijn leuke prijzen te winnen. Klik op de afbeelding voor het formulier

Per leeftijdscategorie speelt ieder team tegen elkaar.

De deelnemers zullen in competitieverband gaan strijden om 1, 2 en 3e plaats in het district. Uiteindelijk zullen per leeftijdscategorie de besten naar de landelijke finaledag gaan.  Iedereen kan deelnemen in diverse leeftijdscategorieën: 

JO9   MO9 

JO10 MO10 

JO11 MO11 

JO12 MO12 

JO13 MO13 

JO14 MO14 

JO15 MO15 

JO16 MO16

JO17 MO17

Wil je je vast inschrijven? Deelname voor de gehele dag kost 10,-- incl. Voldoende drinken . Meer info opgeven op deze pagina:

24.10 in Maggenheim Makkum Friesland     

Nationale 2 tegen 2     

Klik hier om het formulier in te vullen