Spelers en speelsters begeleiding

Wij zoeken voor jou een nieuwe uitdaging!

 

De afgelopen periode zijn spelers op onze scoutingsdagen geweest.

Spelers die nu hoofdklasse of 1e klasse voetballen en de intentie hebben minimaal 3e dan wel 2e divisie willen spelen maar niet weten doe ze dat in werking zetten kunnen ons daarbij inschakelen.

 

Uit ervaring kunnen we zeggen dat menig speler is geholpen naar een andere club te brengen en een mooi contract aan te bieden.

 

Uiteraard is wel de eis dat je het niveau aankunt en wellicht dat je eerst een trainingssessie meemaakt bij een 2e of 3e divisie club.

Wil je begeleid worden voor een verdere carriere. De ene speler komt bij een BVO, de ander haalt het niet, maar wil toch naar hoger niveau. Om zich verder te ontwikkelen en uiteindelijk toch die ene kans te pakken? De afgelopen periode zijn spelers op onze scoutingsdagen geweest. Spelers die nu hoofdklasse of 1e klasse voetballen en de intentie hebben minimaal 3e dan wel 2e divisie of hoger willen spelen maar niet weten doe ze dat in werking zetten kunnen ons daarbij willen inschakelen.

 

Speel je nog in de jeugd bij een hoofdklasse, 1e klasse, 3e of 4e divisie club kunnen we ook wellicht één ander voor je betekenen. Wij helpen graag spelers die naar hoger niveau willen en hebben inmiddels een talentvolle jongen van een hoofdklasse JO19.1 verder gebracht naar een JO19.1 op 1e divisieniveau. Wellicht de tussenstap....je speelt tegen BVO's waarbij je jezelf in de kijker kunt spelen...wil je dat ook...of minimaal een stageplek verdienen? Laat het ons weten en we gaan op zoek naar de juiste club voor jou. Dit geldt voor jongens maar ook voor meiden.

 

Spelers kunnen en willen al die zaken niet zelf behartigen. Dat is ook niet nodig. Voetbal Totaal, onderdeel van Follow Us BV is een deskundig sportmanagementbureau. Wij nemen jullie graag de zaken uit handen waardoor spelers en speelsters zich volledig kunnen concentreren op het voetbal. Omdat het ons vak is, omdat we een warm hart hebben voor de speler en van voetbal houden. Voor ons is daarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie het belangrijkste want juist dan onderscheiden onze mensen zich en kunnen we ons werk optimaal uitvoeren. Waarbij de sporter altijd centraal zal staan.

 

Trainingen:

Is de deadline van 15 juni verstreken? En toch wil je die stap maken? We kunnen is samenwerking met je eventuele toekomstige vereniging alvast stage aanbieden door middel van trainingen.   

 

Persoonlijke begeleiding:

We zijn een betrouwbare partner in het begeleiden van jongens en meiden. Voldoende voorbeelden zijn daaraan vooraf gegaan.De spelers en speelsters staan voorop. Door veelvuldig contact met coaches en Hoofden opleidingen wordt de begeleiding op maat aangeboden.

 

Contactuele begeleiding

Voetbal Totaal bemiddelt tussen speler/ster en de voetbalcontacten bij clubs. Dat kan voor de één een hoger niveau zijn voor een ander een conflict binnen een club. Voor iedere speler/ster is een oplossing te bedenken waar alle partijen voordeel mee doen.

We werken niet met contracten maar met een consult waarbij we de spelers/sters van begin tot eind begeleiden naar zijn of haar droom.

Wil jij meer weten over jouw mogelijkheden? Of wil je al een stage bij een mooie BVO, 2e, 3e divisie, of bij een Topklasser bij de vrouwen? Of wil de club/team jou als meisje net bij de jongens hebben? Na tot standkoming van de overgang naar jouw geweste club vragen we éénmalig 50,-- ex BTW. 

Laat het ons weten zodat wij in contact kunnen treden met mooie clubs. App naar 0641129929. Of mail even je vraag met telefoonnummer en  naar mail@sport-totaal.nl en we nemen contact met je op.

  

Met vriendelijke groet,

Remco Boere

Marcel Wagenhuis

 

Voetbal Totaal

Consult speciaal voor meiden?

We zien vooral contractafhandelingen, transfers etc. Maar het ondergeschoven kindje?

Juist lees het onderstaande even goed door en zie wat voor problematiek naar boven komt drijven bij meiden van jong tot oud!  We helpen je aan de oplossing!

 

Zoveel meiden inmiddels geholpen om hun voetbaldromen waar te maken. Veel inspanningen getroost maar het resultaat is zo mooi dat iedereen inmiddels hun plek hebben gevonden. Ongeacht welk niveau.

 

Meiden die niet gewaardeerd worden. Meiden die niet geaccepteerd worden. Meiden die tegen hun zin in bij meiden worden geplaatst. Pestgedrag door jongens. Meiden die ondanks hun jonge leeftijd niet verder komen bij hun eigen club. Laat staan een 1e halen....dan overweeg je toch een consultancy bureau? Waarbij meiden met hun problemen mogen komen en we samen zoeken naar oplossingen. Discriminatie past niet in onze democratie. Inmiddels hebben 7 meiden de juiste weg gevonden. Daarin hebben we ze begeleid. Aangezien we dit sindskort gedaan hebben zien we nu meer mogelijkheden. Transfers doen we niet maar de oplossing ligt in het aanhoren van het probleem en zoeken naar oplossingen! Altijd in het belang van de speelsters...van jong tot oud. Herkenbaar? Mail even je vraag met telefoonnummer en  naar mail@sport-totaal.nl en we nemen contact met je op.

WAT IS JOUW DROOM?

 

De laatste paar weken krijgen we steeds berichten van spelers en speelsters van "kunt u mij nog helpen met een mooie club?" Ik speel nu 1e klasse, hoofdklasse en wil mij graag verbeteren. Kan u mij helpen voor een proeftraining? Uiteraard zijn we bereid te helpen, maar is het gras overal wel groener dan datgene wat je achterlaat? We kennen niet alle clubs van binnen en weten dat je graag je kunsten wil laten zien bij een hoger spelend team. Contacten leggen is niet zo moeilijk maar het moet wel zinvol zijn voor beide partijen. Daarbij komt ook dat jij een goed gevoel moet hebben bij verandering. Kijk een BVO kunnen we ons voorstellen, maar alles wat daaronder zit kan zeker voor jou een verbetering zijn en daar kom je achter bij een aantal proeftrainingen of wedstrijden. Als jij niet lekker in je vel zit bij je eigen club gaan we niet in gesprek met je huidige club maar zul jezelf met ze in gesprek moeten gaan. Wil je echt weg en het gesprek gaf te weinig voldoening dan kunnen we andere clubs benaderen....Inmiddels hebben diverse meiden hun droom waargemaakt! Diverse malen hebben we spelers en spelers begeleid naar een club. 

Een meisje mag niet naar de jongens? We bemiddelen graag en zorgen ervoor dat het meisje weer plezier vind en haar droom kan waarmaken! Een aantal voorbeelden zijn je voorgegaan!

 

WAT IS JOUW DROOM?

Bel of app ons 0641129929

Remco Boere
Remco Boere
Marcel Wagenhuis
Marcel Wagenhuis

Veel ouders weten vaak niet hoe hun kind van de ene club naar de ander kan...laat staan een stage aanvragen

Ook gisteren maakten we dat weer mee. Bij De Rijp zien we gewoon een goede keeper. Slechts 15 jaar oud, speelt bij een club op een schiereiland ergens in Noord Holland. Deze jongen met talent komt niet verder en we komen in gesprek met zijn moeder. Wat bleek, getalsmatig moesten ze een team samenstellen omdat er te weinig voldoende spelers waren die een team kunnen vormen. Dus ook spelers die veels te jong waren, spelers met dispensatie enz.

 

En deze keeper begon langzamerhand het plezier in keepen te verliezen. Dat was de reden om die dag naar de Rijp te komen.

 

Inmiddels al een visje uitgegooid naar 2 grote verenigingen waarbij de 16.1 en 17.1 6e dan wel 7e divisie spelen maar veel hoger dan wat hij nu speelt. Namelijk 3e klasse.

 

Stagetraining:

 

Inmiddels heeft één van de grootste clubs van Noord Holland en vlakbij de plaats waar hij woont ons gebeld en mogelijk gemaakt om alvast mee te trainen bij deze club. Uiteindelijk een dolgelukkige jongen en moeder aan de lijn gehad.

 

Weet je zaakwaarnemer bij profs is wellicht een mooi vak, maar deze spelers helpen is wellicht nog veel mooier. Zo hebben we ook een paar meiden al van een ellendig seizoen kunnen behoeden. Veel ouders weten vaak niet hoe aan te pakken. Is het geen verwijt maar een constatering! Juist spelers in de bovenbouw, die vaak aan ons vragen. Kunnen jullie ons helpen naar een hoger spelend team. Is dit wellicht een deel van de oplossing om elk talent niet verloren te laten gaan?

 

Ook voor meiden: 

 

Op dezelfde dag zien we 1 talentvolle meid die al geen club meer heeft omdat de sfeer er niet meer optimaal was dat ze daar maar gestopt was. Nu hebben we via onze contacten deze meid met veel talent kunnen helpen en gaat alvast stage lopen en meetrainen bij de club in Katwijk. Op de dag in de Rijp hadden we dat medegedeeld en het eerste wat ze uitbracht meen t u dat serieus. Ja we zijn serieus. Een dag later lag de uitnodiging voor een stage al in haar mail. Een Topklasse club.

 

Je ziet het kan wel...herken je dat ook en wil je je het optimale uit je talent halen? Bel of app ons op 0641129929