Spelers begeleiding

De afgelopen periode zijn spelers op onze scoutingsdagen geweest.

Spelers die nu hoofdklasse of 1e klasse voetballen en de intentie hebben minimaal 3e dan wel 2e divisie willen spelen maar niet weten doe ze dat in werking zetten kunnen ons daarbij willen inschakelen. Speel je nog in de jeugd bij een 1e, 2e, 3e of 4e divisie club kunnen we ook wellicht één ander voor je betekenen.

 

Uit ervaring kunnen we zeggen dat menig speler is geholpen naar een andere club te brengen en een mooi contract aan te bieden.

 

Uiteraard is wel de eis dat je het niveau aankunt en wellicht dat je eerst een trainingssessie meemaakt bij een 2e of 3e divisie club.

 

Indien je bij een club wordt aangenomen nemen we graag jouw zakelijke belangen in handen om een zo mooi mogelijk contract uit te slepen waar je veel plezier aan beleeft.

 

Spelers kunnen en willen al die zaken niet zelf behartigen. Dat is ook niet nodig. Voetbal Totaal, onderdeel van Follow Us BV is een deskundig sportmanagementbureau. Wij nemen jullie graag de zaken uit handen waardoor spelers en speelsters zich volledig kunnen concentreren op het voetbal. Omdat het ons vak is, omdat we een warm hart hebben voor de speler en van voetbal houden. Voor ons is daarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie het belangrijkste want juist dan onderscheiden onze mensen zich en kunnen we ons werk optimaal uitvoeren. Waarbij de sporter altijd centraal zal staan.

 

Wil jij meer weten over jouw mogelijkheden?

 

Laat het ons weten zodat wij in contact kunnen treden met mooie clubs.

 

Stuur een reply of je dat wilt. We willen je begeleiden en daarbij een foto van jou zou ons zeker helpen.

 

Met vriendelijke groet,

Remco Boere

Marcel Wagenhuis

 

Voetbal Totaal