Spelers begeleiding

Lees het onderstaande goed door en vul dan onderstaand formulier in!

 

De afgelopen periode zijn spelers op onze scoutingsdagen geweest.

Spelers die nu hoofdklasse of 1e klasse voetballen en de intentie hebben minimaal 3e dan wel 2e divisie willen spelen maar niet weten doe ze dat in werking zetten kunnen ons daarbij willen inschakelen.

 

Uit ervaring kunnen we zeggen dat menig speler is geholpen naar een andere club te brengen en een mooi contract aan te bieden.

 

Uiteraard is wel de eis dat je het niveau aankunt en wellicht dat je eerst een trainingssessie meemaakt bij een 2e of 3e divisie club.

Wil je begeleid worden voor een verdere carriere. De ene speler komt bij een BVO, de ander haalt het niet, maar wil toch naar hoger niveau. Om zich verder te ontwikkelen en uiteindelijk toch die ene kans te pakken? De afgelopen periode zijn spelers op onze scoutingsdagen geweest. Spelers die nu hoofdklasse of 1e klasse voetballen en de intentie hebben minimaal 3e dan wel 2e divisie of hoger willen spelen maar niet weten doe ze dat in werking zetten kunnen ons daarbij willen inschakelen.

 

Speel je nog in de jeugd bij een hoofdklasse, 1e klasse, 3e of 4e divisie club kunnen we ook wellicht één ander voor je betekenen. Wij helpen graag spelers die naar hoger niveau willen en hebben inmiddels een talentvolle jongen van een hoofdklasse JO19.1 verder gebacht naar een JO19.1 op 1e divisieniveau. Wellicht de tussenstap....je speelt tegen BVO's waarbij je jezelf in de kijker kunt spelen...wil je dat ook...of minimaal een stageplek verdienen? Laat het ons weten en we gaan op zoek naar de juiste club voor jou. Dit geldt voor jongens maar ook voor meiden.

 

Indien je bij een club wordt aangenomen nemen we graag jouw zakelijke belangen in handen om een zo mooi mogelijk contract uit te slepen waar je veel plezier aan beleeft.

 

Spelers kunnen en willen al die zaken niet zelf behartigen. Dat is ook niet nodig. Voetbal Totaal, onderdeel van Follow Us BV is een deskundig sportmanagementbureau. Wij nemen jullie graag de zaken uit handen waardoor spelers en speelsters zich volledig kunnen concentreren op het voetbal. Omdat het ons vak is, omdat we een warm hart hebben voor de speler en van voetbal houden. Voor ons is daarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie het belangrijkste want juist dan onderscheiden onze mensen zich en kunnen we ons werk optimaal uitvoeren. Waarbij de sporter altijd centraal zal staan.

 

Trainingen:

Is de deadline van 15 juni verstreken? En toch wil je die stap maken? We kunnen is samenwerking met je eventuele toekomstige vereniging alvast stage aanbieden door middel van trainingen.   

 

Wil jij meer weten over jouw mogelijkheden?

 

Laat het ons weten zodat wij in contact kunnen treden met mooie clubs.

 

Stuur een reply of je dat wilt. We willen je begeleiden en daarbij een foto van jou zou ons zeker helpen.

 

Met vriendelijke groet,

Remco Boere

Marcel Wagenhuis

 

Voetbal Totaal

Remco Boere
Remco Boere
Marcel Wagenhuis
Marcel Wagenhuis

Vul onderstaand formulier in en nemen dan telefonisch kontakt op om je verder te begeleiden. En vraag naar onze voorwaarden. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.