Landelijke trainings en scoutingsdag Meiden in stadion van TOP Oss WAS Groot succes

Klik op de afbeelding en profiteer van de vroegboekkorting
Klik op de afbeelding en profiteer van de vroegboekkorting

Op Weg naar de Top Voetbal is onder meisjes en vrouwen de snelst groeiende sport in Nederland. Velen dromen van een glansrijke carrière aan de top, dat is lang niet altijd vanzelfsprekend geweest. Op Weg naar de Top is een unieke vierdelige documentaire serie over de emancipatiestrijd van het Nederlands vrouwenvoetbal, gemaakt door filmmaker Mildred Roethof/Human Nature Films. De serie geeft een indringende inkijk in het Nederlandse vrouwenvoetbal. Dicht op de huid volgt de filmmaker oud-spelers, Oranje Leeuwinnen, jonge beloftes, coaches, analisten en andere voetbalfanaten. We zien emotie, gedrevenheid, passie, focus, winst en verlies in het leven van de spelers.

 

5 Maart 2023 in het Frans Heesen Stadion van TOP Oss. Klik hier

 

21 mei een EXTRA DAG in Deventer (zie onderstaand)

Er kunnen 100 meiden deelnemen. Gediplomeerde trainers, pedagogisch onderlegd geven training aan de meiden. Meiden van Noord Nederland tot en met Zuid Nederland en België zijn welkom!

Alle clubs uit Nederland en Vlaanderen worden uitgenodigd om naar nieuwe talenten te kijken en eventueel uit te nodigen voor een stage! PEC Zwolle, FC Twente komen kijken om talentvolle meiden een stage aan te bieden.

 

Wil jij jezelf presenteren aan en groot publiek?

 

Vanaf heden inschrijving mogelijk: 

Ouders hebben uiteraard gratis toegang. Bezoekers die een speciale training en wedstrijden willen bijwonen van deze talentvolle meiden kunnen in het stadion zitting nemen.

De tijden:

5 maart 2023 Voor de onderbouw vanaf 10 jaar tot en met 14 jaar om 09.30 uur - 12.30 uur. Bovenbouw vanaf 15 jaar tot en met 19 jaar van 13.00 uur - 16.00 uur. 

 

EXTRA DAG MEIDEN

In verband met de enorme aanvraag hebben we de Nationale scoutingsdag uitgebreid naar Deventer op locatie Helios/Schalkhaar. 

21 mei 2023 EXTRA Nationale scoutingsdag 

In verband met de enorme aanvraag hebben we de Nationale scoutingsdag uitgebreid naar Deventer op locatie Helios/Schalkhaar. 

In verband met de enorme aanvraag hebben we de Nationale scoutingsdag uitgebreid naar Aalsmeer

2 juni 2023 EXTRA Scoutingsavond

 

Vanaf heden inschrijving mogelijk:

We kennen voor de spelers/speelsters speciaal een Vroegboekkorting van 19,50 éénmalig aan inschrijfgeld voor deze enorme leuke dag met diverse trainingen en wedstrijden. Ouders hebben uiteraard gratis toegang.  Een leuk voetbaldagje uit? Wil jij eens zien hoe meiden worden getraind en de wedstrijden/partijvormen worden gespeeld?