Wil jij als meisje gescout worden?

Voor meisjes van 09 t/m 19 jaar

 

Datum 26 maart 2021 

 

Elk meisje heeft net als een jongen een droom om bij een mooie profclub te komen en uiteindelijk in het 1e van het vrouwenteam te komen. We zijn op zoek naar talentvolle meisjes uit Nederland. We kunnen talenten onderbrengen of een stage laten lopen bij vier BVO's.    

 

Locatie: sv Ouderkerk (bij Amsterdam) op 26 Maart om 18.45 uur.Van 9 tot en met 19 jaar. 

      

De scoutingsavond (training en wedstrijden) kost 22,50 en je ontvangt van ons een volledig rapport.of een kans op een stageplek. Gezonde fruitsnacks en drinken zijn aanwezig.   

  

Talenten:

Zijn er uiteindelijk talenten uit voort gekomen? Jazeker 2 meisjes hebben we inmiddels doorgegeven aan sc Excelsior. Een meisje naar vv Alkmaar. 17 november bericht gehad. Speelster van sv Lelystad krijgt uitnodiging voor training bij vv Alkmaar (eredivisie). Een meisje van Voorschoten '97 krijgt uitnodiging van Excelsior. Op de scoutingsdag  2 meisjes aan Excelsior en een meisje aan sc Heerenveen. Twee meiden tijdens onze scoutingsdag op 10 januari 2021 aangeboden bij Excelsior en een meisje aan sc Heerenveen en vv Alkmaar. N onze laatste scoutingsdag op 23 februari zijn nu 5 meiden(van NEC Delfzijl, sv Ouderkerk)  doorgegeven aan vv Alkmaar, 1 meisje van TSC Oosterhout aan KRC Genk Ladies en sbv Excelsior. Tevens een meisje van FC Twente door gegeven aan de hoofdtrainer van sbv Excelsior Vrouwen voor een training bij het 1e team.

sc Heerenveen vrouwen en Willem II zijn erbij gekomen, zodat we ook aan hen talenten mogen aanbevelen. 

Zijn er uiteindelijk talenten uit voort gekomen? Jazeker

2 Meisjes hebben we inmiddels doorgegeven aan sc Excelsior.  Op 15 november  een meisje naar vv Alkmaar. 17 November bericht gehad. Speelster van sv Lelystad krijgt uitnodiging voor training bij vv Alkmaar (eredivisie).  

 

 

Top👍🏻 Wat mooi dat door de scoutingsdag op 15.11 j.l Chetana een uitnodiging krijgt voor een training bij vv Alkmaar.

Brief van sbv Excelsior:

 

Beste Keepster en ouders,

 

Met veel plezier nodigen wij Bo ........ van Dios uit voor een keeper stagetrainingen bij SBV Excelsior meidenafdeling. De stage bestaat uit meerdere trainingen er zal eerst keeperstrainingen worden gegeven en op een later moment een veldtraining met de keepers en veldspelers van SBV Excelsior meidenafdeling.

 

Gefeliciteerd!

 

Dan wat praktische zaken: de eerste training vindt plaats op woensdag 20 januari 2021, we beginnen om 18.15 tot 19.15 uur. Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn. Graag even contact opnemen indien het tijdstip voor problemen zorgt. Adres is Honingerdijk 110 in Rotterdam. Je dient zelf voor kleding en schoenen te zorgen. Vanwege corona is het niet verplicht om te douchen en wordt je verzocht in sportkleding naar de training te komen.

 

Bij de eerste training kan je je melden bij ondergetekende. Indien verhinderd of vertraagd moet je dat ook even doorgeven aan hem.

 

Wij hopen dat zowel de club als de keeper de stagetrainingen wil doen/toestaan, graag zien wij een bevestiging tegemoet.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Léon van Zanten Coördinator Meidenafdeling Excelsior Rotterdam

 

Carmen mag mee trainen bij vv Alkmaar door corona en de afstand beginnen we met 2x in de week bij de beloften. Nogmaals bedankt dat je mij hebt voorgedragen. Gr Carmen en Bianca

 

Hallo, Ik wil nog laten weten dat ik woensdag heb mee getraind met vv Alkmaar. Ik vond het erg leuk en leerzaam. Nu mag ik komende tijd met hun 1 x in de week mee trainen. Groeten, Noa Zorgdrager

De scoutingsdag op 26 maart (wedstrijden) kost 22,50 incl. gezonde scnacks en drinken