Landelijke trainings en scoutingsdag Meiden in stadion van TOP Oss

Klik op de afbeelding en profiteer van de vroegboekkorting
Klik op de afbeelding en profiteer van de vroegboekkorting

Op Weg naar de Top Voetbal is onder meisjes en vrouwen de snelst groeiende sport in Nederland. Velen dromen van een glansrijke carrière aan de top, dat is lang niet altijd vanzelfsprekend geweest. Op Weg naar de Top is een unieke vierdelige documentaire serie over de emancipatiestrijd van het Nederlands vrouwenvoetbal, gemaakt door filmmaker Mildred Roethof/Human Nature Films. De serie geeft een indringende inkijk in het Nederlandse vrouwenvoetbal. Dicht op de huid volgt de filmmaker oud-spelers, Oranje Leeuwinnen, jonge beloftes, coaches, analisten en andere voetbalfanaten. We zien emotie, gedrevenheid, passie, focus, winst en verlies in het leven van de spelers.

 

5 Maart 2023 in het Frans Heesen Stadion van TOP Oss.

 

Er kunnen 100 meiden deelnemen. Gediplomeerde trainers, pedagogisch onderlegd geven training aan de meiden. Meiden van Noord Nederland tot en met Zuid Nederland en België zijn welkom!

Alle clubs uit Nederland en Vlaanderen worden uitgenodigd om naar nieuwe talenten te kijken en eventueel uit te nodigen voor een stage!

 

Wil jij jezelf presenteren aan en groot publiek?

 

Vanaf 7 juli inschrijving mogelijk:

We kennen voor de speelsters speciaal een Vroegboekkorting van 17,50 éénmalig aan inschrijfgeld voor deze enorme leuke dag met diverse trainingen en wedstrijden. Ouders hebben uiteraard gratis toegang. Bezoekers die een speciale training en wedstrijden willen bijwonen van deze talentvolle meiden kunnen in het stadion zitting nemen voor 3,00 per persoon en de hele dag naar de trainingen en wedstrijden te kijken. Een leuk voetbaldagje uit? Wil jij eens zien hoe meiden worden getraind en de wedstrijden/partijvormen worden gespeeld? Voetbal is ook voor meiden. Reserveer een zitplaats hier.

 

De tijden:

5 maart 2023 Voor de onderbouw vanaf 10 jaar tot en met 14 jaar om 09.30 uur - 12.30 uur. Bovenbouw vanaf 15 jaar tot en met 19 jaar van 13.00 uur - 16.00 uur. 

Scoutingsdag voor meiden

9 september locatie FC Aalsmeer

Wil jij als meisje gescout worden?

Speciaal voor meisjes van 10 t/m 21 jaar

 

Beethovenlaan 120, 1431 WZ Aalsmeer

Van 19.00 uur tot 21.00 uur

 

9 september locatie FC Aalsmeer

Elk meisje heeft net als een jongen een droom om bij een mooie profclub te komen en uiteindelijk in het 1e van het vrouwenteam te komen. We zijn op zoek naar talentvolle meisjes uit Nederland. We kunnen talenten onderbrengen of een stage laten lopen bij zes Betaalde Clubs. Ook bij drie Belgische profclubs en 1 Duitse profclub.   

 

Locatie: wordt later bekend gemaakt

De scoutingsavond (training en wedstrijden) kost 27,50 en je ontvangt van ons een volledig rapport.of een kans op een stageplek. Gezonde fruitsnacks en drinken zijn aanwezig.   

  

Talenten:

Zijn er uiteindelijk talenten uit voort gekomen? Jazeker 2 meisjes hebben we inmiddels doorgegeven aan  Excelsior. Een meisje naar vv Alkmaar. 17 november bericht gehad. Speelster van sv Lelystad krijgt uitnodiging voor training bij vv Alkmaar (eredivisie). Een meisje van Voorschoten '97 krijgt uitnodiging van Excelsior. Op de scoutingsdag  2 meisjes aan Excelsior en een meisje aan sc Heerenveen. Twee meiden tijdens onze scoutingsdag op 10 januari 2021 aangeboden bij Excelsior en een meisje aan sc Heerenveen en vv Alkmaar. Na onze laatste scoutingsdag op 23 februari zijn  5 meiden(van NEC Delfzijl, sv Ouderkerk)  doorgegeven aan vv Alkmaar, 1 meisje van TSC Oosterhout aan KRC Genk Ladies en sbv Excelsior. Tevens een meisje van FC Twente door gegeven aan de hoofdtrainer van sbv Excelsior Vrouwen voor een training bij het 1e team.

sc Heerenveen vrouwen en Willem II zijn erbij gekomen, zodat we ook aan hen talenten mogen aanbevelen. 

Vandaag 12 maart. Mia en Estella net gebeld. Waren net klaar met trainen bij vv Alkmaar. Bij vv Alkmaar hebben de meiden die al in de opleiding zitten het geleerde van de afgelopen dagen toegepast op deze vrijdag. Ze mogen sowieso drie traingen bij vv Alkmaar meemaken. Hoe leuk is dat! Wil jij dat ook? Via ons terecht gekomen bij vv Alkmaar. Kom 2 april op de scoutinsgdag en maak ook kans op een stageplek bij een BVO. 4 meiden uitnodiging gehad van Willem II en die gaan eind maart naar Tilburg. Mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Elite Networks.

 

Zijn er uiteindelijk talenten uit voort gekomen? Jazeker

2 Meisjes hebben we inmiddels doorgegeven aan sc Excelsior.  Op 15 november  een meisje naar vv Alkmaar. 17 November bericht gehad. Speelster van sv Lelystad krijgt uitnodiging voor training bij vv Alkmaar (eredivisie).  

 

Top👍🏻 Wat mooi dat door de scoutingsdag op 15.11 j.l Chetana een uitnodiging krijgt voor een training bij vv Alkmaar.

 

Julia die bij vv Gorssel aanwezig was op de scoutingsdag loopt stage bij Bundesliga club sv Meppen

 

Brief van sbv Excelsior:

 

Beste Keepster en ouders,

 

Met veel plezier nodigen wij Bo ........ van Dios uit voor een keeper stagetrainingen bij SBV Excelsior meidenafdeling. De stage bestaat uit meerdere trainingen er zal eerst keeperstrainingen worden gegeven en op een later moment een veldtraining met de keepers en veldspelers van SBV Excelsior meidenafdeling.

 

Gefeliciteerd!

 

 

 

Bij de eerste training kan je je melden bij ondergetekende. Indien verhinderd of vertraagd moet je dat ook even doorgeven aan hem.

 

Wij hopen dat zowel de club als de keeper de stagetrainingen wil doen/toestaan, graag zien wij een bevestiging tegemoet.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Meidenafdeling Excelsior Rotterdam

 

Carmen mag mee trainen bij vv Alkmaar door corona en de afstand beginnen we met 2x in de week bij de beloften. Nogmaals bedankt dat je mij hebt voorgedragen. Gr Carmen en Bianca

 

Hallo, Ik wil nog laten weten dat ik woensdag heb mee getraind met vv Alkmaar. Ik vond het erg leuk en leerzaam. Nu mag ik komende tijd met hun 1 x in de week mee trainen. Groeten, Noa Zorgdrager 

Een speelster op locatie sc Stadspark hebben we doorgegeven aan SC Heerenveen en PEC Zwolle. 

Lisa is begonnen aan haar stage bij sv Meppen in de Bundesliga.