Scout huren.nl

Je denkt ik ben best talentvol en zou best bekeken willen worden door een scout en kijken waar mijn mogelijkheden liggen.

 

We werken met scouts van PEC Zwolle, FC Utrecht, FC Twente, PSV, Sparta enz.

 

Die zoeken ook nog die ene speler die ze graag willen hebben. Daarbij ontvang je ook nog een mooi rapport over jouw spel.

Uiteraard doen we dit niet alleen voor jongens maar ook voor meiden en zodra een aanvraag binnen komt vragen we onze scouts bij jou te gaan kijken. 

Uiteraard bekijken we eerst of een BVO mogelijk is. Maar wellicht speel je veels te laag en hoe kom ik hogerop? Ook daarbij helpen we je om een stage aan te vragen.

 

Onze scouts werken in de regio Noord, West, Midden en Zuid Nederland. Onze scous zijn opgeleid als scout bij Henk Grim of bij de KNVB.

Je kunt 2 dagen van te voren al aanmelden en zorgen wij dat een scout sturen om bij je te komen kijken om jou tijdens je wedstrijd te volgen. Dat kan bij een thuiswedstrijd maar ook als je uit speelt. Vooraf melden wij ons bij de club dat we voor jou komen. Dat is wel zo eerlijk, ook naar de club toe. 

Uiteraard maken de scouts een paar uur vrij voor jou en zullen ons tevens een rapport toezenden.

Wil je ook gescout worden op locatie? De kosten zijnhet volgende:

 

Vanaf 9 jaar : € 30,--

vanaf 11 jaar: € 35,--

Vanaf 13 jaar: € 40,--

Vanaf 15 jaar: € 50,--

 

Dan kun je je hiervoor inschrijven via deze site in onderstaand formulier. Daanrna nemen we kontakt op om een datum af te spreken waaneer de scout komt kijken.

 

Ik wil gescout worden:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.