Finale Selectie Dag voor bovenbouw spelers

Ook de bovenbouw die op onze scoutingsdagen aanwezig waren moeten een kans krijgen voor een mooie club in binnen of buitenland en kom in kontakt met zaakwaarnemers.

 

Scouten is een vak

Veel scouts komen bij onze scoutingdagen kijken en zien vooral bij de onderbouw/middenbouw best aardig wat talenten voorbijkomen. Voor die clubs zijn kinderen in de onderbouw zeker interessant. Maar zodra spelers ouder worden (16+) worden scouts veeleisender . Kinderen zijn gewoon makkelijker te kneden dan oudere jongens. Toch hebben we al voldoende scouts langs de lijn gezien, ook bij de bovenbouw. Maar we willen deze bovenbouw spelers meer kansen bieden.  

 

Corona:

Het mooie is dat door Corona spelers budgetten en aankopen van spelers veel minder waren, in gedrang komen zodat veel clubs in de KK Divisie spelers amper kunnen kopen terwijl net die ene die ze nog nodig hebben wellicht bij ons zien rondlopen en die op hoog niveau spelen bij een O21 of O23. Op 1e, 2e divisie nivo of zelfs lager.

 

Najaar

Wat we gaan doen is de speler meer in beeld brengen. Spelers tegen elkaar laten spelen en dan uiteindelijk de geselecteerde spelers in het selectieteam onderbrengen om tegen een mooie BVO te laten spelen. Dan kunnen ze zich meten met de beste spelers bij een BVO. Inmiddels hebben we kontakten gehad met een vijftal zaakwaarnemers die dit plan zeker zien zitten. Zij kijken juist alleen naar bovenbouw. en doen zaken voor jongens in Nederland en Buitenland.

Dat geeft ons het plezier om dit ook uit te voeren. Puur en alleen bedoeld voor de bovenbouw.

 

Uitnodiging

Binnen afzienbare tijd gaan uitnodigingen de deur uit om de eerste selectiewedstrijden te houden. 

In overleg met onze achterban vinden we dit voor die jongen die eerst onze scoutingsdagen hebben bezocht de beste oplossing. Selectieavond zal in regio Utrecht worden gehouden.  

 

Finaledag is gespeeld 

Laatste selectie wedstrijd tegen Ranoe Football Agency   


Juniorenplan

Gedurende het jaar zijn onze Voetbal Totaal Talent scouts  op pad en bezoeken jeugdteams 16 plus van amateurverenigingen in Nederland en België om de verschillende leeftijdscategorieën in beeld te krijgen en te houden. 

De beste talentvolle spelers krijgen een uitnodiging voor het deelnemen aan wedstrijden bij een van de selecties van het Junioren plan.

De wedstrijden van het Juniorenplan zijn extra voetbalactiviteiten naast de voetbalactiviteiten bij de vereniging van de desbetreffende spelers. De leeftijdscategoriën: JO17 - JO18 - JO19 - JO20 - JO21 - JO22 - JO23. 

Activiteiten voor speelsters volgen later.