Blessurepreventie

Blessureherstel.nl, alles voor herstel en preventie van sportblessures!

Sporten is één van de leukste dingen in het leven. Blessures belemmeren jou in het uitvoeren van jouw sport. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij materiaal en oefeningen om jouw lichaam in optimale vorm te houden en daarmee blessures te voorkomen. Toch zijn er jaarlijks meer dan 1 miljoen sportblessures... Het doel van Blessureherstel.nl is om blessures zo kort mogelijk te laten duren en je hulp te bieden in je herstel, zodat jij zo snel mogelijk weer kunt doen wat je zo graag doet! U bent bij ons aan het goede adres voor diverse soorten braces, tape, compressiekousen, verzorgings- en trainingsmaterialen van gerenommeerde merken als Herzog, McDavid, Push Sports en Ice Power.

 

Kortingscode

Ook u helpen wij graag aan de beste verzorgingsmaterialen. Profiteer nu met de kortingscode sportgids15 voor 15% korting op het gehele assortiment. Onze klanten waarderen Blessureherstel.nl met een 9,5 via het keurmerk Webwinkelkeur. 

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Vóór 17.00u besteld, volgende werkdag in huis
  • Niet goed? Geld terug. 

 www.blessureherstel.nl

"U wilt toch ook blijven ballen?

Bij de voetbalkliniek kunt u terecht voor een specialistische benadering voor het behandelen van voetbal-en sportblessures. Door de jarenlange ervaring in de topsport en breedtesport kunnen wij er voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan het voetballen komt. Daarnaast kunnen wij zowel een individuele speler als een volledig team met behulp van lichamelijk onderzoek en veldtesten zodanig in kaart brengen dat blessures worden voorkomen. Kijk op de website voor de mogelijkheden.

RW Mijwaart

+31 6 20291676

 

info@Voetbalkliniek.nl

www.voetbalkliniek.nl