Sport Software

Inzicht in de ontwikkeling van team en individu

Wekelijks zijn er ruim tien miljoen mensen die zich in het zweet werken op top- en amateurniveau. Binnen ruim 28.000 sportverenigingen zien we sporters met passie hun hobby uitvoeren. Iedere sporter met zijn of haar eigen doelstellingen. Maar hoe haal je eigenlijk het maximale uit je team en uit jezelf? Wist je dat sporters die doelen stellen op basis van hun eigen ervaringen, vaak meer verbeteren en een grotere kans hebben om hun eigen top te bereiken?

 

Zelfreflectie is een veelgehoorde vaardigheid, maar ondanks dat zijn er maar weinig teams die hier actief gebruik van maken in de sport. Ook jij en je team zouden er baat bij hebben! Met de Teamfolio App is het mogelijk om wekelijks te reflecteren op de ontwikkeling van team en individu. Een praktische tool voor speler en trainer om reflecteren leuk en interessant te maken. Inmiddels maken meerdere clubs gebruik van deze tool en wordt er enthousiast gereageerd op de mogelijkheden van de app.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw team of club? Ga naar https://www.teamfolioapp.nl en word ook baas van je eigen ontwikkeling! https://www.youtube.com/w atch?v=cafTcgBX8Iw

VIDEOANALYSE VOOR DE HÉLE CLUB

Passie voor sport. Passie voor prestatieverbetering. Deze combinatie zorgt ervoor dat  360SportsIntelligence inmiddels meer dan vijf jaar videoanalyseoplossingen levert aan ambitieuze sportverenigingen. Eenvoud staat hierbij voorop. Hét 360SportsIntelligenceuitgangspunt: iedereen heeft recht op eigen beeldmateriaal.

Het eerste, de hoogste jeugdelftallen maar ook het derde en de JO11-3, iedereen kan leren en genieten van beeldmateriaal. Inmiddels gebruiken een kleine honderd verenigingen in voornamelijk Nederland en België de videoanalyse-oplossing van 360SportsIntelligence.

 

Videoanalyse is niet meer weg te denken uit de voetbalwereld. Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Structurele analyse geeft je als trainer de mogelijkheid om het niveau van jouw team te verhogen. Een vaste cameraopstelling aan de lange zijde en/of achter de goals maakt videoanalyse beschikbaar voor alle teams binnen jouw vereniging.

Weten hoe?

 

https://360sportsintelligence.com/videoanalyse/ 

CLUB-ASSISTENT. SCOREN DOE JE SAMEN.

Club-assistent biedt het meest volledige verenigingspakket, met als doel om de vrijwilligers van jouw vereniging zoveel mogelijk te ontzorgen. Door één systeem in de cloud waar je alles van ledenadministratie tot commissieondersteuning en sponsorcontracten in kunt beheren en zoveel mogelijk automatisch geregeld wordt. Via Via

website, app en

narrowcasting communiceren met de leden van jouw club.

 

 

De voordelen van Clubassistent. Het meest volledige

verenigingspakket. Geschikt voor elke vereniging.

Ontwikkeld samen met verenigingen 

Alles van website tot. mobiele app, narrowcasting

en afhangbord In één online systeem

 

Wij hebben voor elke vereniging een oplossing

die past! Neem contact op via

 

https://www.clubassistent.nl/contact

website, app en narrowcasting communiceren met de leden van jouw club.