Voetbal Totaal TV en de mogelijkheden

Je kijker wil dus geen informatie waar niet om gevraagd is. Draai het plaatje eens om, waarom wil een potentiële klant het product of de dienst afnemen? Wat is de vraag? Wat is de perceptie van de klant? Wanneer je voldoende weet over de doelgroep, kun je verschillende scenario’s schetsen waarbij het product of de dienst de oplossing is.

Gebruik dit om de bedrijfsvideo vorm te geven. Schets bijvoorbeeld een herkenbare alledaagse situatie waarin de klant zich wel eens bevindt en plaats in deze situatie een herkenbare vraag of probleemstelling waar jij dé oplossing voor kunt bieden. Belangrijk is dat de kijker onbewust de vraag herkent, zonder dat deze letterlijk wordt uitgesproken in de video. Vervolgens komt een beknopte uitleg aan bod, waarin de core values en USP’s op een ludieke manier aan bod komen. Speel in op ervaringen en emoties die je wil associëren met het product of de dienst. Is jouw werkvloer de leukste in héél europa? Laat dat zien. Toon zoveel mogelijk positieve emoties waarin de kijker zich kan herkennen.

 

Een video hoort op YouTube? Klinkt op zich logisch. Maar is dit echt de plek waar jouw klanten zich vooral ophouden? En zo ja, zijn er dan niet nog (veel) meer plekken waar ze je video tegen zouden kunnen komen? Vimeo is een optie, Facebook natuurlijk. Instagram. LinkedIn, Google+, en uiteraard je website. En wie weet is het wel handig om een (extra) introductie- of teaser-video die je via e-mail kunt versturen.

 

 Voetbal Totaal TV, Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram en een betaalde campagne om de doelgroep bestuurders, kader, trainers, maar ook ouders te bereiken. 

 

Maak je corporate video niet te lang, dan dwalen de gedachten van je kijker af en zal deze de video niet uitkijken. De video moet wel lang genoeg zijn om de boodschap goed over te brengen. Wij houden rond de 3 minuten aan. Zo dwing je jezelf ook het verhaal over je onderneming kort en krachtig neer te zetten.

  

Nieuws, interviews en video's over en met voetbalclubs in Nederland en België.

  

Bereik: De video waarmee we elke week gaan uitzenden wordt verspreid in Nederland, België, Suriname, Antillen en Zuid Afrika. (Nederlands gesproken)