Voetbal Totaal Magazine

Voetbal Totaal brengt voetbal op een onderscheidende wijze in beeld en schrijft in haar magazines over onder andere beleids- en verenigingszaken, top- en breedtesport voetbal van mannen en vrouwen, G-voetbal, jeugdvoetbal, het stichting wezen, voetbalscholen, voetbal en media, voetbal en bedrijven, voetbal en respect, voetbal en lifestyle, voetbal ondersteunende organisaties en voetbal evenementen.

 

Daarnaast biedt Voetbal Totaal columns en veel foto’s van mensen die betrokken zijn bij hún voetbalvereniging.

 

Alle edities zijn te zien op www.voetbaltotaal.net

Een video hoort op YouTube? Klinkt op zich logisch. Maar is dit echt de plek waar jouw klanten zich vooral ophouden? En zo ja, zijn er dan niet nog (veel) meer plekken waar ze je video tegen zouden kunnen komen?

 

Vimeo is een optie, Facebook natuurlijk. Instagram. LinkedIn, Google+, en uiteraard je website. En wie weet is het wel handig om een (extra) introductie- of teaser-video die je via e-mail kunt versturen. 

 

 De artikelen blijven op de site staan.   

 

Duurzaam: geen papier verbruik;

Doeltreffend: direct online bij de voetballiefhebbers; Maximale kennisoverdracht: ieder artikel is door simpele navigatie zichtbaar; Altijd en op elk apparaat goed leesbaar; Boodschap komt tot leven (middels bewegend beeld en video’s); Constant actueel: katernen en artikelen worden gedurende een langere periode getoond vai betaalde advertentie op sociale media. Resultaat / zichtbaarheid is meetbaar.

 Voetbal Totaal Magazine en TV, Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram en een betaalde campagne om de doelgroep bestuurders, kader, trainers, maar ook ouders te bereiken. 

 

Maak je corporate video niet te lang, dan dwalen de gedachten van je kijker af en zal deze de video niet uitkijken. De video moet wel lang genoeg zijn om de boodschap goed over te brengen. Wij houden rond de 3 minuten aan. Zo dwing je jezelf ook het verhaal over je onderneming kort en krachtig neer te zetten.

  

Nieuws, interviews en video's over en met voetbalclubs in Nederland en België.

  

 

Bereik: De video waarmee we elke keer gaan uitzenden wordt verspreid in Nederland, België, Suriname, Antillen en Zuid Afrika. (Nederlands gesproken)

 

Wil je meer weten over wat we doen?

 

Kijk verder op de site en informeer naar de mogelijkheden.

Voorbeeld Magazine. Ook op mobiel zeer goed leesbaar

Video's van de scoutingsdag en de AMVA