Voetbal Totaal Media

Gespecialiseerd in online sports media .  Wil jij je doelgroep bereiken via de bekende platformen? Landelijk, regionaal, lokaal? Alles kan. Vanaf 5,00 per dag kun je je doelgroep al bereiken. Op alle bekende media! Zie een mooi voorbeeld van één van onze adverteerders:

 

 Zonder advertenties geen internet. Online advertenties zorgen ervoor dat content en/of programma’s gratis ter beschikking gesteld kunnen worden.

 

Online advertenties kom je tegen op bijna alle websites of apps die je bezoekt. Soms op sociale media, soms in de vorm van een banner, soms als pop-up, maar een advertorial (een betaald artikel) is bijvoorbeeld ook een populaire advertentiesoort.

 

Het concept van online adverteren lijkt simpel: adverteerders betalen uitgevers van online media voor het tonen van advertenties. Er komt echter veel meer bij kijken. Zo zijn er bijvoorbeeld erg veel verschillende soorten advertenties en daarnaast zijn er meerdere manieren om de advertentiekosten te bepalen.

 

De techniek op het gebied van online adverteren wordt ook steeds complexer en meer geavanceerd. Vandaag de dag wordt er naast cookies ook gebruik gemaakt van big data, smart content, advertentie-matchingsystemen, digitale profielen en meer.

Voorbeeld van Online Magazine.

Betaald bereik 50.000 personen binnen de doelgroep voetbal verenigingen, kader, trainers, bestuurders maar ook andere liefhebbers.

 

Magazine blijdt online staan op de site.

 

Aantal bezoekers per maand

Voorbeelden van sport gerelateerde sites

Een pitch door Clubcollect
Een pitch door Clubcollect

Na de zomer promoten van clubs. Mooi interview met mensen binnen jouw vereniging? Laat maar weten. Heb je iets nieuws te melden? We komen in regio west 1 op locatie als pilot. Wordt geplaatst op onze site, jullie site en diverse sociale media. En als betaalde advertentie in de regio van jouw club. Bedrijven uit je regio gaan dit mogelijk maken. Voor elk interview beginnen we met een non spot advertentie van 5 seconden...."Mede mogelijk gemaakt door....." Wil je dat ook?

 

Maken we gelijk een afspraak.stuur een bericht. En we nemen kontakt op.       

Sponsored Content

Heb je een interessant artikel waarvan je denkt dat het past bij onze bezoekers en wil je daarmee graag een link naar jouw website leggen?

Benader ons dan gerust, maar lees eerst nog even verder om teleurstellingen te voorkomen:

We plaatsen sponsored content op de site mits die daadwerkelijk waarde toevoegt voor de bezoeker. Uitingen moeten relevant zijn voor ten minste één van de hoofdthema’s op de site:

 

  • voetbalopleidingen
  • trainingskampen en clinics/toernooien
  • ondernemen
  • voeding
  • materialen
  • clubpromotie

De vorm van een uiting is in overleg tussen de redactie en de adverteerder. We beoordelen samen welke uiting de doelen van de adverteerder helpt realiseren en past binnen de content van de site. Onze belangrijkste richtlijn is dat de inhoud van het artikel advies bevat dat bezoekers van de site van dienst is en aansluit bij de thema’s van de site. De kosten voor sponsored content zijn tussen de €155 en €355 per artikel per jaar. De prijs hangt af van de gevraagde expertise die een tekstschrijver nodig heeft om een goed artikel te schrijven. Na een jaar verwijderen we het artikel, tenzij je aangeeft dat je de plaatsing voor een jaar verlengt. Tarieven ex BTW.

Services: Advertentie en advertorial worden geheel gratis opgemaakt, teksten worden gratis geredigeerd. Advertorials worden gratis doorgeplaatst op de Voetbal Totaal website en social media.

Video's van de scoutingsdag en de AMVA