Voetbal Totaal Media


Vanaf oktober 2022 komen we uit met de 1e uitgave van Voetbal Totaal TV het Online Interview voor Voetbal Nederland. Met allerlei interviews over het wel en wee bij clubs. Doelgroep zijn de liehebbers van het voetbal, kader, commissies, trainers, maar ook de vrijwilligers, en ouders. Uitéénlopende onderwerpen worden besproken. Tarieven excl. BTW.

 

We maken opnames in de Studio in Aalsmeer.  Zeer goed te kijken op mobiel. Maar uiteraard ook leesbaar op andere devices.

 

De video wordt verspreid op onze sociale media en op de site met gemiddeld 12.000 bezoekers per maand. Daarnaast zal middels betaald bereik de video landelijk verspreid worden. Via onze nieuwsbrief ruim 9.000 personen.

 

Voor deze uitzending mogen wij u een pracht aanbieding doen: Product Placement voor 269,--

Advertentie 155,--  klikbare pagina banner  10 seconden  incl. doorklik naar uw landingspagina

2 uitzendingen zijn gepland met FC Rijnvogels over 12 meiden van AMVA naar de top van Rijnvogels. Hoe is dat gekomen?

RKDES gaat een unieke samenwerking aan met Ludios en de mmanier van spelers ontwikkelen in de RKDES  Voetbal Academy. 

 • voetbalscholen
 • voetbalkampen,
 • clinics,
 • bijscholingen,
 • voetbaluitjes,
 • artikelen
 • voeding
 • etc.

 

Voetbal Totaal Media biedt vele verschillende producten in diverse categorieën. Door het brede aanbod is de kans dat een klant een extra product toevoegt aan de winkelmand groter. Zo bestaat de kans dat een klant zonder dat hij ernaar op zoek was iets koopt uit jouw winkel.

De bezorging. Dit neemt de klanr voor je uit handen. De klant betaalt de door hun gestelde kosten voor thuisbezorging of per post. maar heeft ook de mogelijkheid om zijn of haar producten GRATIS op te halen bij een Pick up Point. Tevens kan in overleg de producten gratis ophalen in het betreffende bedrijf of in de winkel.         

Voetbal Totaal Media is verantwoordelijk voor het platform en de marketing. Je betaald hier niets extra’s voor. Meerdere malen per week delen we op social media de producten of creëren we betaalde advertenties om ook ‘niet volgers’ te bereiken en te stimuleren tot aankoop. We focussen specifiek op Nederland maar adverteren ook regionaal voor de AMVA video's).

We vinden het belangrijk dat onze SEO goed op orde is, hierdoor worden we goed gevonden via Google.

We besteden hier veel tijd aan, door je aan te sluiten op Voetbal Totaal Media word je beter vindbaar zowel online als fysiek. 

Voetbal Totaal TV is een extra verkoop kanaal voor jouw bedrijf of winkel.


Sponsored Content

Heb je een interessant artikel waarvan je denkt dat het past bij onze bezoekers en wil je daarmee graag een link naar jouw website leggen?

Benader ons dan gerust, maar lees eerst nog even verder om teleurstellingen te voorkomen:

We plaatsen sponsored content op de site mits die daadwerkelijk waarde toevoegt voor de bezoeker. Uitingen moeten relevant zijn voor ten minste één van de hoofdthema’s op de site:

 

 • voetbalopleidingen
 • trainingskampen en clinics/toernooien
 • ondernemen
 • voeding
 • materialen
 • clubpromotie

De vorm van een uiting is in overleg tussen de redactie en de adverteerder. We beoordelen samen welke uiting de doelen van de adverteerder helpt realiseren en past binnen de content van de site. Onze belangrijkste richtlijn is dat de inhoud van het artikel advies bevat dat bezoekers van de site van dienst is en aansluit bij de thema’s van de site. De kosten voor sponsored content zijn tussen de €155 en €355 per artikel per jaar. De prijs hangt af van de gevraagde expertise die een tekstschrijver nodig heeft om een goed artikel te schrijven. Na een jaar verwijderen we het artikel, tenzij je aangeeft dat je de plaatsing voor een jaar verlengt. Tarieven ex BTW.

Services: Advertentie en advertorial worden geheel gratis opgemaakt, teksten worden gratis geredigeerd. Advertorials worden gratis doorgeplaatst op de Voetbal Totaal website en social media.

Video's van de scoutingsdag en de AMVA en inteviews met o.a. Michel Buskermolen en Remco Boere      


Via Google Analytics scoren de Homepage, Scoutinsdagen, inschrijvingen en de nieuwspagina's het meeste waardoor we meer dan 150.000- 200.000 bezoekers per jaar noteren. Om meer met de site te doen en doelgroep te bereiken, kunnen we op deze pagina's 4 banners plaatsen. Kosten per banner € 150,-- per maand ex BTW. Ook video's plaatsen we en zorgen ervoor dat je via de sociale media wordt gezien. Daarnaast hebben we nog een bedrijvengids op de site voor € 75,--  per jaar.