Video interview

Interview met Hans van Kasteren (oud docent KNVB) en Micheal Buskermolen (mr. AZ) over de nieuwe vormen 6v6 en 8v8 en het welzijn van kinderen binnen de voetbalverenigingen.

Interview wordt gedaan door Henny Rückert . 


Vanaf september 2022 komen we uit met de 1e uitgave van Voetbal Totaal TV het Online Interview voor FC Amstelland. Met allerlei interviews over het wel en wee bij clubs in de regio Amstelland, Veenlanden, Meerlanden en deels Groene Hart. Doelgroep zijn de liehebbers van het voetbal, kader, commissies, trainers, maar ook de vrijwilligers, en ouders. Uitéénlopende onderwerpen worden besproken. Tarieven excl. BTW.

 

We maken opnames in de Studio in Aalsmeerderbrug.  Zeer goed te kijken op mobiel. Maar uiteraard ook leesbaar op andere devices.

 

De video wordt verspreid op onze sociale media en op de site met gemiddeld 12.000 bezoekers per maand. Daarnaast zal middels betaald bereik de video regionaal verspreid worden. Via onze nieuwsbrief ruim 9.000 personen.

 

We maken een interview in onze studio (Aalsmeerderbrug) met de nieuwe vorm van opleiden bij RKDES in samenwerking met Ludios Ook de TC van RKDES en Ludios (stimuleren verantwoord sport & bewegen) doen mee aan het interview in onze studio De achtergrond actie foto met logo van de club. 1 Opname ochtend of middag. Promotie voor de club. Uitzenden via sociale media in de Amstelland/Veenlanden/Meerlanden. Via Facebook en Instagram dmv betaalde content. Ook op eigen site en andere media. De advertentie start in het begin.