Gratis Inloopshirts en Hoodies

“Met VT Inloopshirts en Hoodies willen we sport voor alle jongeren toegankelijk maken. Wij zoeken bedrijven die als sponsoren op de shirtjes van de jonge spelers willen. Zo regelen we gratis inloopshirts en uitgaans hoodies.

 

Clubs willen er netjes uitzien. Dat kan bij het inlopen maar ook als teams uitwedstrijden spelen. De slopende zoektocht naar sponsoren is voor de sporters daarmee ook verleden tijd.

Aan bedrijven bieden we zeer gerichte, lokale advertentiemogelijkheden.” Advertentiemogelijkheden? “Als bedrijf krijg je de mogelijkheid om heel doelgericht te targetten, bijvoorbeeld op regio, leeftijd, jongens en/of meiden.

Met een klein budget per jaar kun je al meerdere teams sponsoren. Per inloopshirt en hoody hebben we plek voor 4 sponsoren. 

 

Idee

Het idee kwam tijdens de pandemie waarbij clubs steeds minder te besteden hadden. Maar ook dat je overal zag dat de 1e teams er pefect bijlopen en de teams daaronder alles zelf moesten regelen. Via een inkooppartij kopen we alles in en hoe meer we inkopen des te interessanter voor de sponsors. We hebben ook zelfs diverse sponsors gezien met een vaste blok sponsors op een tenue. Alles kan. 

Inmiddels ligt de 1e opdracht op het bureau om sponsors te werven voor RCS en GPC Vlissingen, Hekelingen '55 en de meidentak van Sneek Zwart Wit. Wil jij ook dat al je teams er tip top uitzien? Neem contact op via mail mail@sport-totaal.nl

Kosten al vanaf 125,00 per seizoen voor een heel team

 

Alleen voetbal?

Nee ook inloopshirts en hoodies voor andere sporten maar ook complete tenues voor andere sporten zijn mogelijk.