Wil jij je ook laten verbeteren door toptrainers in Drenthe?

Van 6 tot en met 10 juli 2020

Wil jij deze zomervakantie lekker voetballen, plezier maken en veel leren? Doe dan mee aan de Voetbalweek van Voetbal Totaal in Ellertshaar in Drenthe!

Wij houden rekening met leeftijden van 11 tot en met 21 jaar. 2 ex profs maken hun opwachting. Remco Boere en Hans Loen en wil je ook het 1e zien trainen van FC Emmen? 

Een voetbalweek waarbij we 2x per dag trainen vanaf 6  tot en met 10 juli 2020. Je kunt kiezen voor overnachting of thuis slapen.Voor degene die van verre komen is wellicht op de locatie overnachten het beste. 

Remco Boere:

Remco Boere Gespeeld: Excelsior, Roda JC, Vitesse, SC Cambuur, FC Den Haag, KAA Gent, Iraklis Saloniki, Gil Vicente, PEC Zwolle Getrainde clubs Al-Gharafa, Qatar U-20, Al-Arabi (techn dir), Västerås, Köping FF, Al-Ahli (techn dir), Hammerfest, Pathachakra

Hans Loen

Ex prof bij NEC en FC Eindhoven. Tevens trainer bij diverse clubs in het amateurvoetbal:

SV Orion, De Treffers Groesbeek.

Marcel Wagenhuis

sc Voorland, Pancratius, Legmeervogels, Sportlust 46 en sv Ouderkerk HJO, TJC,

Scout KNVB en Jeugd Plan Nederland, Opleider, cursussen Pupillentrainer, praktijkbegeleider

 

De Voetbalweek wordt gehouden op de Klonie in Ellertshaar nabij Emmen. Aangezien we niet ver van de grens ons kamp hebben opgeslagen zijn spelers en speelsters ook welkom uit Duitsland. Uiteraard houden we rekening met de wensen van iedere speler en speelster.   

 

0599-287325 06-13930698 Ellertsweg 4, 9535 TA, Ellertshaar www.klonie.nl  

 

De complete vakantieweek. Jouw leukste week van de zomer draait helemaal om voetbal. In je vrije tijd kun je uiteraard ook aan andere activiteiten deelenemen. Geweldige training van topcoaches, exprofs uit Nederland en Zweden.

 

Een voetbalvakantie om nooit meer te vergeten. Je slaapt op kamers met leeftijdsgenoten en bij het voetballen train je met spelers van je eigen niveau en leeftijd.