Begeleiding speciaal voor meiden

Spelen tegen Sparta Rotterdam
Spelen tegen Sparta Rotterdam

Voor talentvolle meiden zetten we een tandje bij. Wil jij gescout worden bij je club?

 

Ben je 14 jaar of ouder?        

 

Een afspraak is zo gemaakt!

 

Dat kunnen we wel stellen. Er loopt op dit moment echt veel talent rond dat we het waard vinden om bij jou langs te komen en tijdens een wedstrijd te bekijken. Inmiddels mogen we wel stellen dat menig meisje de gang naar een BVO heeft gevonden en nu kunnen we ze zelfs meiden onderbrengen bij mooie BVO 's in België waar ze een stage krijgen aangeboden.

 

Uiteraard kijken we eerst in Nederland en dan gaan we eventueel verder kijken buiten de landsgrenzen.

 

Ook meiden hebben dromen en de scouts van Voetbal Totaal hebben meiden die op welke manier dan ook negatieve ervaring hebben mogen meemaken, helpen we in het vervolgtraject. Discriminatie moet uit de wereld en daar richten wij ons volkomen op! Voorbeelden te over van meiden die niet bij een jongensteam mogen en door de bemiddeling van onze scouts en medewerkers spelen meiden komend seizoen op hun niveau bij hun eigen club dan wel bij een andere club. Clubs die meiden graag de helpende hand boden binnen de amateurs. Deze meiden zijn in een 1e jongensteam opgenomen. In de onderbouw en bovenbouw. Veel meiden hebben we via de AMVA naar een BVO kunnen helpen, stage mogen doen en aangenomen. Dat zijn mooie voorbeelden. Daarom zeggen we ook, we kijken niet alleen in de regio maar doen dit zeker landelijk.

 

 

Stage kunnen verzorgen voor Joyce bij vv Alkmaar

Hoe gaan we te werk:

 

We kijken bij jouw wedstrijd. Na afloop gaan we in gesprek met je ouders erbij en en stippelen we de route uit die we met je willen bewandelen. Zo is dat ook met Noor gegaan die geen uitdaging meer had, kwamen we tegen in Schiedam op een scoutingsdag maar nu kiest voor onze werkwijze. We zeggen dan ook. Na een jaar willen we je niet meer terugzien, uiteraard in positieve zin omdat je dan bent aangenomen bij jouw droomclub. Daar willen we je graag bij helpen.

Na komend seizoen maak je de stap naar jouw droom in Nederland bij een BVO of Topklasse club of naar een Belgische club. We hebben voorbeelden te over en de verhalen van de meiden die deze weg hebben bewandeld zullen we later publiceren.

Diverse meiden liepen stage bij diverse BVO's en Topklasse clubs. En meiden die inmiddels zijn aangenomen. Ook in België. Lisa, Rihab, Lola, Lina, Lotte, Leshley, Melissa, Helena, Febe, Cheyenne, Carmen zijn inmiddels aangenomen bij vier Betaalde clubs. Nu jij nog? 

 

App ons even naar 064112992. Dan vertellen we je wat de mogelijkheden zijn. Begeleiden doen we o.a. via de AMVA.

Meiden die bij jongens voetballen hebben een streepje voor maar ook talenten in bijv. een  MO15, MO17 en MO20 in de hoofdklasse zijn interessant.    

 

We rusten niet eerder dan voor een ieder gelijke kansen!

 

Stagetraining:

 

Weet je, intermediair is een mooi vak en de speelsters helpen is wellicht nog veel mooier. 

 

Veel ouders weten vaak niet hoe aan te pakken. Is het geen verwijt maar een constatering! Juist spelers in de bovenbouw, die vaak aan ons vragen.

 

Kunnen jullie ons helpen naar een hoger spelend team, een BVO of een Topklasser? Is dit wellicht een deel van de oplossing om elk talent niet verloren te laten gaan?

 

Diverse meiden liepen stage bij diverse BVO's en Topklasse clubs. En meiden die inmiddels zijn aangenomen. 

Wil jij dat? Of bel 0641129929 

Ik ben Marcel Wagenhuis. Veel ervaring in trainingen, hoofd opleiding bij diverse clubs, scouting voor JPN en de laatste 2 jaar juist ingezet voor het meiden voetbal. Nadat ik zag dat er best veel discriminatie was in het voetbal waarbij meiden niet het maximale uit hun talent konden halen heeft mij doen besluiten op te komen voor het meidenvoetbal.