Scoutingsdag bij Bijlmer Sport Park

Scouts Remco Boere in gesprek met DWS man Rutger Oudshoorn. Ook FC Utrecht was aanwezig
Scouts Remco Boere in gesprek met DWS man Rutger Oudshoorn. Ook FC Utrecht was aanwezig

Hoe is nu de 1e dag verlopen bij Robin Hood. Op Bijlmer Sport Park

 

32 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 18

(ouder mocht niet i.v.m. Corona) jaar hadden zich gemeld. De jonge groep en de oudere groep.

De 2e dag was regenachtig meer toch weer talenten gezien. 45 kinderen waren aanwezig en je ziet dat er nog teveel niet of nooit zijn bekeken. Doodzonde voor  al dat talent.

 

Remco Boere nam de oudere groep voor zijn rekening en Rutger en Marcel de jongere groep.

Talentvolle spelers die zeker de potentie hebben verder te kunnen komen en zich te ontwikkelen

.

Remco zag van zijn groep potentie zit in het verbeteren van bepaalde tactische veranderingen waardoor spelers echt beter worden.

Na afloop hebben wij de spelers gevraagd voor een terugkom dag zodat Remco, met diploma UEFA A op zak, deze spelers meer gereedschappen kan aanreiken om een kans te kunnen krijgen voor een stage bij een BVO.

 

Extra Trainingsdag:

Deze extra trainingsdag heeft op 10 januari 2021 plaats gevonden op het Bijlmer Sportpark

 

Scoutingsdagen ook België en Duitsland 

Op 27 en 28 februari hebben we weer een terugkomdag gehad op locatie Bijlmer Sportpark. Vanaf 2021 gaan we onze blik verruimen en zijn de 1e kontakten gelegd met Duitse Amateurclubs om ook daar een scoutingsdag te organiseren. Tevens zijn de 1e contacten gelegd met een Belgische club om talentvolle spelers uit Duitsland en België in Nederland aan te bieden.  Inmiddels is KV Mechelen erbij gekomen.

 

Talenten:

Zijn er uiteindelijk talenten uit voort gekomen?

 • Jazeker
 • 2 meisjes hebben we inmiddels doorgegeven aan sc Excelsior en
 • 1 jongen aan de scout van AZ Alkmaar.
 • 1 Speler voor stage naar FC Utrecht. Op 15 november:
 • 2 jongens doorgegeven aan FC Almere City en een
 • 1 meisje naar vv Alkmaar.
 • Talenten bovenbouw aan PEC Zwolle en Vitesse voor een stage. Steeds meer BVO's sluiten aan. FC Utrecht is ook geweest. Een jongen van Houten wordt als de competitie wordt hervat bekeken door de scouts van FC Utrecht. Een jongen voor een stage naar Go Ahead Eagles. 17 november bericht gehad. Speelster van sv Lelystad krijgt uitnodiging voor training bij vv Alkmaar (eredivisie).  Op de Terugkomdag zijn 4 spelers doorgegeven aan PEC Zwolle. Op de scoutingsdag
 • een jongen aan PEC Zwolle en
 • een ander aan  FC Volendam en FC Almere City.
 • 2 Meisjes aan Excelsior en
 • een meisje aan sc Heerenveen.
 • Mark gaat stage lopen bij FC Volendam.
 • 1 Speler doorgeven aan NAC Breda voor een stage.
 • De scout van sc Heerenveen heeft zaterdag 27 februari een speler van sv Houten gescout voor een stage.
 • Goedemiddag Marcel. Len heeft ook een uitnodiging gehad voor een stage bij Pec Zwolle. "Dank jullie wel voor jullie hulp en bijdrage in deze kans". 

 

 

Brief van sbv Excelsior:

 

Beste Keepster en ouders,

 

Met veel plezier nodigen wij Bo ........ van Dios uit voor een keeper stagetrainingen bij SBV Excelsior meidenafdeling. De stage bestaat uit meerdere trainingen er zal eerst keeperstrainingen worden gegeven en op een later moment een veldtraining met de keepers en veldspelers van SBV Excelsior meidenafdeling.

 

Gefeliciteerd!

 

Dan wat praktische zaken: de eerste training vindt plaats op woensdag 20 januari 2021, we beginnen om 18.15 tot 19.15 uur. Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn. Graag even contact opnemen indien het tijdstip voor problemen zorgt. Adres is Honingerdijk 110 in Rotterdam. Je dient zelf voor kleding en schoenen te zorgen. Vanwege corona is het niet verplicht om te douchen en wordt je verzocht in sportkleding naar de training te komen.

 

Bij de eerste training kan je je melden bij ondergetekende. Indien verhinderd of vertraagd moet je dat ook even doorgeven aan hem.

 

Wij hopen dat zowel de club als de keeper de stagetrainingen wil doen/toestaan, graag zien wij een bevestiging tegemoet.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Léon van Zanten Coördinator Meidenafdeling Excelsior Rotterdam

 

Beste Marcel,

Ik wil jullie op de hoogte brengen dat onze zoon Len Bakker zijn stage bij PEC en Go Ahead Eagles positief heeft afgerond en bij beide clubs is aangenomen. Wij hebben binnenkort een intake gesprek bij Pec. Dank je wel voor jullie bijdrage in het verwezenlijken van deze geweldige kans.

Groet, William Bakker Zwolle

 

De video's zijn van de Terugkomdag op 27 februari en foto's van diverse scoutingsdagen.