15 november a.s. Scoutingsdag bij RKDES Kudelstaart-Aalsmeer i.p.v. DWS

Wim Kan Dreef 4, 1433 HM Kudelstaart
Wim Kan Dreef 4, 1433 HM Kudelstaart

Door omstandigheden bij DWS hebben we besloten de tenten op te slaan bij een mooie club nabij Aalsmeer:  RKDES, een pracht locatie met 5 velden waarvan 2 met kunstgras. Uiteraard gelden hier ook de protocollen van de Rijksoverheid. Deze locatie heeft voldoende en ruime parkeergelegenheid.

 

Als organisatie van de Scoutingsdagen zijn we echt verheugd te mogen melden dat de scoutingsdag wordt georganiseerd bij en op het mooie complex van RKDES in Kudelstaart, gemeente Aalsmeer en vlakbij Amsterdam. Makkelijk te bereiken via de A4., A2 of A9.

 

Door de snelle interactie van mijn oud Docent KNVB Hans van Kasteren kunnen we gebruik maken van deze accommodatie. Tevens de club waar ooit Michael Buskermolen, mister AZ begonnen is, maar ook weer is teruggekeerd.

 

2021

In Januari gaan we weer naar de velden van Het Bijlmer Sport Park (was de 1e keer zeer goed beallen) en in Maart 2 dagen in het Duitse Eintracht Nordhorn in Nieder Sachsen. Samen met Remco Boere, oud prof en nu wonende te Zweden doen we deze activiteiten. Ook bij RKDES zullen diverse scouts acte de presence geven.