®Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie

Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie nu ook in Deventer bij HELIOS/SCHALKHAAR DEVENTER EN VV PEURSUM.                   

GRATIS PROEFTRAINING? KLIK HIER

De AMVA Meisjes Voetbal Academie gaat verder in het seizoen 2024-2025. Echter we willen.meiden nog meer kansen bieden aan BVO's en TOPklassers. Zowel in Aalsmeer, Deventer en Giessenburg (bij Gorinchem). We zoeken alleen speelsters die of bij de jongens voetballen of bij meiden die divisie of hoofdklasse spelen. We beginnen eerst met een gratis proeftraining.

Het klinkt misschien anders dan bij anderen. Inmiddels zijn 25 speelsters naar een BVO gegaan en ca. 12 speelsters naar een paar topklassers.

We willen graag nieuwe meiden die bij de AMVA willen trainen en oefenwedstrijden spelen. Ook op trainingskamp in begin van het seizoen. Alleen maar met één doel voor jou: jouw eigen top halen! Vul dan het formulier in. Mooier kunnen we het niet maken. Wel beter. Na inschrijving ben je welkom op de eerstvolgende gratis proeftraining.

Wat maak je mee:

  • Trainingen
  • Wedstrijden
  • Toernooien en trainingskamp         

Omdat we nu verder willen ontwikkelen bij speelsters en op een sterk niveau willen oefenen bieden wij deze kans. Ook al ben je eventueel afgevallen bij Jeugd Plan Nederland van de KNVB maakt ons niet uit.

In het najaar staat in de planning wedstrijden tegen Sparta en topklasse clubs.            

Topklassers als Saestum, Rijnvogels, Ter Leede, DTS Ede en FC Eindhoven worden benaderd voor oefenwedstrijden. Ter Leede heeft ons benaderd! 

Een toernooi staat in de planning in mei 2024 tegen buitenlandse clubs!

Deze zijn inmiddels aangevraagd.

Training:

De training op locatie FC Aalsmeer blijft uiteraard op de vrijdagavond. Graag zien we een grote groep! 

De Opleiding is vrijwel een heel seizoen (7 maanden) voor De Opleiding vrijwel een heel seizoen (7 maanden) . Tussentijds instromen kan ook. Kosten heel seizoen 295-- incl. BTW, incl. Tenue. Incl. begeleiding begeleiding naar BVO of TOPklasse club.         

Spelen en trainen:

 

Talententeams MO13/MO15/MO17/MO20 Voor meiden die op vrijdag NIET kunnen: Spelen we op zondag of een keer op dinsdagavond een oefenwedstrijd dan trainen we een week vooraf op de zondag bij evt. sv Nieuw Utrecht of een club Regio Amsterdam. Utrecht is voor alle speelsters zeer centraal aan de A2.

Pas na de eerste training hoor je of je bij ons verder mag als talentvolle speelster.

 

WE ZOEKEN NOG MEISJES DIE BETER WILLEN WORDEN. 

  

 

De AMVA Meisjes Voetbal Academie gaat verder in het seizoen 2024-2025. Echter we willen.meiden nog meer kansen bieden aan BVO's en TOPklassers. Zowel in Aalsmeer, Deventer en Giessenburg (Bij Gorinchem). We zoeken alleen speelsters die of bij de jongens voetballen of bij meiden die divisie of hoofdklasse spelen. We beginnen eerst met een gratis proeftraining.

We willen graag nieuwe meiden die bij de AMVA willen trainen en oefenwedstrijden spelen. Ook op trainingskamp in begin van het seizoen. Maar deelname aan de AMVA kost jou niks tenzij we in jou een talent zien voor een BVO of een Topklasse club. Dan gaan we in gesprek met jou en je ouders. Alleen maar met één doel voor jou: jouw eigen top halen! Vul dan het formulier in. Mooier kunnen we het niet maken. Wel beter. Na inschrijving ben je welkom op de eerstvolgende gratis proeftraining

De AMVA biedt talenten een opleiding aan. In de loop van het komende seizoen vragen we een stage aan bij een BVO of TOPklasse club. Maar eerlijk is eerlijk, je moet wél talent hebben. Vanaf 11 t/m 19 jaar.

Bij de AMVA train je tussen talentvolle meiden, speel je mooie oefenwedstrijden en speel je toernooien. En dan komt wellicht ook nog je droom uit....bij een BVO of topklasser. We hebben contacten met acht BVO's en vier topklasse clubs. 

 

AMVA staat voor Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie. Voortgevloeid uit de Meises Talenten Trainingen en VT Meiden Voetbal Academie in Zuid Holland.  Sinds ons gesprek met de Hoofdtrainer van een BVO  Vrouwen mogen en willen we graag talentvolle meiden stage laten lopen bij deze club. Inmiddels zijn het aantal BVO's uitgebreid naar zeven. 

En dat als Amsterdamse onderneming, maar de gunfactor is gauw gelegd. Alhoewel de BV gesitueerd is in Capelle aan de IJssel is de werkplek gelegen in regio Amsterdam.

  

Meer meiden moeten de kans maken om bij een BVO een stageplek te verwerven. Daar willen we graag aan bijdragen en hopend dat vele meiden de weg naar ons kunnen vinden. Ook voor vrouwen tot  en met 19 jaar. 

Wij bieden ruimte voor meiden die hun voetbaltalenten extra willen ontwikkelen en we ontvangen graag speelsters die gemotiveerd zijn om nog beter te willen worden. Meiden/vrouwen vanaf 11 t/m O19 zijn welkom. Uiteraard kunnen de meiden rekenen op gediplomeerde trainers of trainsters die hun sporen in het voetbal verdiend hebben. In  diverse leeftijdsgroepen wordt er getraind.

De Opleiding is vanaf september 2022/2023 vrijwel een heel seizoen (7 maanden) Incl. persoonlijke begeleiding naar een TOP BVO of TOPklasser. Je kunt gewoon tussentijds instromen!  Totaal voor een seizoen 295,-- incl. BTW.   

We spelen ook oefenwedstrijden, voetbalkampen, voetbalreizen, demotrainingen en toernooien.

We hebben onze contacten met AZ, Excelsior, Willem II, ADO, PEC Zwolle en sc Heerenveen in Nederland en drie in België om talentvolle meiden aan te bevelen en een stage plaats te bieden.   

Locaties:

FC Aalsmeer

Helios/Schalkhaar Deventer 

VV Peursum


Opleiden:

De AMVA biedt speelsters een interessant opleidingsprogramma. Binnen aanvallen, verdedigen en van verdedigen naar aanvallen en van aanvallen naar verdedigen. Binnen deze teamfuncties die leidend zijn zullen de meiden zich verder kunnen ontwikkelen.

Volle aandacht voor een ieder bij handelingen met de bal en handelingen zonder bal. Hierbij staat spelplezier voorop.

Een must om de voetbalkwaliteiten verder te verbeteren en te optimaliseren. Hierin zullen de speelsters ook leren zelf keuzes te leren maken en spelsituaties beter leren herkennen en toe te passen. Wij gaan er vanuit dat speelsters die vanzelf mee  denken in bepaalde spelsituaties in staat zijn om voetbalproblemen op te lossen  We stellen liever open vragen waardoor ze zich sneller ontwikkelen, dan speelsters die alles opgelegd en gedicteerd krijgen.

 

Aangezien we ook elke maand de Meisjes Talenten Trainingen doen, willen we eind van het seizoen ook met de Academie (AMVA) in toernooivorm spelen met deze meiden in Nederland. Scouts van vv Alkmaar, sc Heerenveen, ADO, PEC Zwolle en Excelsior komen dan kijken voor talent.  Om alles in goede banen te leiden, verwachten wij van de meiden

zowel binnen als buiten het veld een topsportklimaat en mentaliteit. Onze startdatum was 4 december 2020.  Locatie sv Ouderkerk op de vrijdagavond.

Meld je aan:



AMVA wil een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal in Groot Amsterdam/Amstelland/Groene Hart, maar ook landelijk en is daarom in 2020 deze academie begonnen voor talentvolle voetbalsters uit de regio.  Zo’n vijftig talenten trainen twee keer in de week bij de academie en daarnaast nog bij hun eigen club waar ze ook competitie spelen. Vanuit de academie zijn speelsters aangeboden bij AZ, Willem II, ADO, PEC Zwolle, sc Heerenveen en sbv Excelsior

SD-WAN Beheer

Elite Networks is dé specialist op het gebied van SD-WAN. Ons gedreven team van experts helpen u graag en persoonlijk bij het beheer van uw kritische infrastructuur.

 

SD-WAN Design

Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Software Defined netwerken. Wilt u een sneller, betrouwbaarder en veiliger Wide Area Netwerk tegen lagere kosten? Of wilt u weten wat SD-WAN voor uw bedrijf kan betekenen? Klik op de afbeelding voor de site van Elite Networks.