®Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie

Omdat we nu verder willen ontwikkelen bij speelsters en op een sterk niveau willen oefenen bieden wij deze kans. Ook al ben je eventueel afgevallen bij Jeugd Plan Nederland van de KNVB maakt ons niet uit.

In november staat in de planning wedstrijden tegen Excelsior Rotterdam en in Januari tegen vv Alkmaar.

Inmiddels een planning:

  • 31.10.2021 Centrale Training bij sv Nieuw Utrecht (aan de A2)
  • 04.11.2021sv Kadoelen MO15 Hoofdklasse 19.00 uur
  • 24.11.2021 om 19.30 uur Voor de MO15 tegen het beloftenteam van Rijnvogels Katwijk
  • 07.12.2021 voor de MO17/18 tegen Topklasser beloften Ter Leede
  • 15.12.2021 voor de MO17/18 tegen Topklasser beloften Rijnvogels

Topklassers als Saestum, Rijnvogels, DTS Ede worden benaderd voor oefenwedstrijden. Ter Leede heeft ons benaderd!

Een toernooi staat in de planning in mei 2022 tegen buitenlandse clubs!

Deze is inmiddels aangevraagd.

Training:

De training bij sv Zevenhoven blijft uiteraard op de vrijdagavond. Graag zien we een grote groep!

 

Spelen en trainen:

Talententeams MO13/MO15/MO17/MO19 Voor meiden die op vrijdag NIET kunnen: Spelen we op zondag of een keer op dinsdagavond een oefenwedstrijd dan trainen we een week vooraf op de zondag bij evt. sv Nieuw Utrecht of een club Regio Amsterdam. Utrecht is voor alle speelsters zeer centraal aan de A2.

WE ZOEKEN NOG MEISJES DIE BETER WILLEN WORDEN. 

 

GRATIS PROEFTRAINING? KLIK OP DEZE LINK. 

 

De AMVA biedt talenten een opleiding aan die op den duur een kans moet krijgen bij een BVO. Maar eerlijk is eerlijk, je moet wél talent hebben. van O9 t/m 19 jaar.

Bij de AMVA train je tussen talentvolle meiden, speel je mooie oefenwedstrijden en speel je toernooien. En dan komt wellicht ook nog je droom uit....bij een BVO. We hebben contacten met zes BVO's. 

Ook gaan we scouten en komen we wel bij jou terecht!

 

AMVA staat voor Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie. Voortgevloeid uit de Meises Talenten Trainingen en VT Meiden Voetbal Academie in Zuid Holland.  Sinds ons gesprek met de Hoofdtrainer van een BVO  Vrouwen mogen en willen we graag talentvolle meiden stage laten lopen bij deze club. Inmiddels zijn het aantal BVO's uitgebreid naar zeven. 

En dat als Amsterdamse onderneming, maar de gunfactor is gauw gelegd. Alhoewel de BV gesitueerd is in Capelle aan de IJssel is de werkplek gelegen in regio Amsterdam.

 

GRATIS PROEFTRAINING? KLIK HIER

 

Meer meiden moeten de kans maken om bij een BVO een stageplek te verwerven. Daar willen we graag aan bijdragen en hopend dat vele meiden de weg naar ons kunnen

vinden. Ook voor vrouwen tot 19 jaar. 

Wij bieden ruimte voor meiden die hun voetbaltalenten extra willen ontwikkelen en we ontvangen graag speelsters die gemotiveerd zijn om nog beter te willen worden. Meiden/vrouwen vanaf 09 t/m O19 zijn welkom. Uiteraard kunnen de meiden rekenen op gediplomeerde trainers of trainsters die hun sporen in het voetbal verdiend hebben. In  diverse leeftijdsgroepen wordt er getraind.

De Opleiding is vanaf september 2021/2022 vrijwel een heel seizoen (7 maanden) voor slechts 75,00 ex BTW.   

We spelen ook oefenwedstrijden en toernooien.

We hebben onze contacten met vv Alkmaar, Excelsior, Willem II, ADO, PEC Zwolle en sc Heerenveen in Nederland en drie in België.om talentvolle meiden aan te bevelen en een stage plaats te bieden.

Opleiden:

De AMVA biedt speelsters een interessant opleidingsprogramma. Binnen aanvallen, verdedigen en van verdedigen naar aanvallen en van aanvallen naar verdedigen. Binnen deze teamfuncties die leidend zijn zullen de meiden zich verder kunnen ontwikkelen.

Volle aandacht voor een ieder bij handelingen met de bal en handelingen zonder bal. Hierbij saat spelplezier voorop.

Een must om de voetbakwaliteiten verder te verbeteren en te optimaliseren. Hierin zullen de speelsters ook leren zelf keuzes te leren maken en spelsituaties beter leren herkennen en toe te passen. Wij gaan er vanuit dat speelsters die vanzelf mee  denken in bepaalde spelsituaties in staat zijn om voetbalproblemen op te lossen  We stellen liever open vragen waardoor ze zich sneller ontwikkelen, dan speelsters die allles opgelegd en gedicteerd krijgen.

 

Aangezien we ook elke maand de Meisjes Talenten Trainingen doen, willen we eind van het seizoen ook met de Academie (AMVA) in toernooivorm spelen met deze meiden in Nederland. Scouts van vv Alkmaar, sc Heerenveen, ADO, PEC Zwolle en Excelsior komen dan kijken voor talent.  Om alles in goede banen te leiden, verwachten wij van de meiden

zowel binnen als buiten held veld een topsportklimaat en mentatliteit. Onze startdatum was 4 december 2020.  Locatie sv Ouderkerk op de vrijdagavond.

SD-WAN Beheer

Elite Networks is dé specialist op het gebied van SD-WAN. Ons gedreven team van experts helpen u graag en persoonlijk bij het beheer van uw kritische infrastructuur.

 

SD-WAN Design

Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Software Defined netwerken. Wilt u een sneller, betrouwbaarder en veiliger Wide Area Netwerk tegen lagere kosten? Of wilt u weten wat SD-WAN voor uw bedrijf kan betekenen? Klik op de afbeelding voor de site van Elite Networks. 

Meld je aan:

AMVA wil een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal in Groot Amsterdam/Amstelland/Groene Hart en is daarom in 2020 deze academie begonnen voor talentvolle voetbalsters uit de regio.  Zo’n dertig talenten trainen twee in de week bij de academie en daarnaast nog bij hun eigen club waar ze ook competitie spelen. Vanuit de academie zijn speelsters aangeboden aan vv Alkmaar, Willem II, ADO, PEC Zwolle, sc Heerenveen en sbv Excelsior