®Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie

WE ZOEKEN NOG MEISJES DIE BETER WILLEN WORDEN. GEBOORTEJAAR 2008, 2009 of 2010 GRATIS PROEFTRAINING? KLIK OP ONDERSTAANDE LINK. 

 

AMVA staat voor Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie. Voortgevloeid uit de Meises Talenten Trainingen en VT Meiden Voetbal Academie in Zuid Holland.  Sinds ons gesprek met de Hoofdtrainer van een BVO  Vrouwen mogen en willen we graag talentvolle meiden stage laten lopen bij deze club.

En dat als Amsterdamse onderneming, maar de gunfactor is gauw gelegd. Alhoewel de BV gesitueerd is in Capelle aan de IJssel is de werkplek gelegen in regio Amsterdam.

 

GRATIS PROEFTRAINING? KLIK HIER

 

Meer meiden moeten de kans maken om bij een BVO een stageplek te verwerven. Daar willen we graag aan bijdragen en hopend dat vele meiden de weg naar ons kunnen vinden. Ook voor vrouwen tot 19 jaar. Ivm Corona tot en met 17 jaar.

Wij bieden ruimte voor meiden die hun voetbaltalenten extra willen ontwikkelen en we ontvangen graag speelsters die gemotiveerd zijn om nog beter te willen worden. Meiden/vrouwen vanaf O9 t/m O21 zijn welkom. Uiteraard kunnen de meiden rekenenen op gediiplomeerde trainers of trainsters die hun sporen in het voetbal verdiend hebben. In  diverse leeftijdsgroepen wordt er getraind.

 

 

SD-WAN Beheer

Elite Networks is dé specialist op het gebied van SD-WAN. Ons gedreven team van experts helpen u graag en persoonlijk bij het beheer van uw kritische infrastructuur.

 

SD-WAN Design

Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Software Defined netwerken. Wilt u een sneller, betrouwbaarder en veiliger Wide Area Netwerk tegen lagere kosten? Of wilt u weten wat SD-WAN voor uw bedrijf kan betekenen? Klik op de afbeelding voor de site van Elite Networks. 

De AMVA biedt speelsters een interessant opleidingsprogramma. Binnen aanvallen, verdedigen en van verdedigen naar aanvallen en van aanvallen naar verdedigen. Binnen deze teamfuncties die leidend zijn zullen de meiden zich verder kunnen ontwikkelen.

Volle aandacht voor een ieder bij handelingen met de bal en handelingen zonder bal. Hierbij saat spelplezier voorop.

Een must om de voetbakwaliteiten verder te verbeteren en te optimaliseren. Hierin zullen de speelsters ook leren zelf keuzes te leren maken en spelsituaties beter leren herkennen en toe te passen. Wij gaan er vanuit dat speelsters die vanzelf mee  denken in bepaalde spelsituaties in staat zijn om voetbalproblemen op te lossen  We stellen liever open vragen waardoor ze zich sneller ontwikkelen, dan speelsters die allles opgelegd en gedicteerd krijgen.

 

Aangezien we ook elke maand de Meisjes Talenten Trainingen doen, willen we eind van het seizoen ook met de Academie (AMVA) in toernooivorm spelen met deze meiden in Nederland. Scouts van vv Alkmaar, sc Heerenveen en Excelsior komen dan kijken voor talent.  Om alles in goede banen te leiden, verwachten wij van de meiden

 

zowel binnen als buiten held veld een topsportklimaat en mentatliteit. Start vanaf 4 december? Locatie sv Ouderkerk op de vrijdagavond.

Meld je aan: