Voetbal Totaal TV

Vanaf 29 januari 2023 komen we uit met de 1e uitgave van Voetbal Totaal TV het Online Interview voor Amstelland/Meerlanden/Veenlanden en deel Groene Hart. Met allerlei interviews over het wel en wee bij clubs in de regio Amstelland, Veenlanden, Meerlanden en deels Groene Hart. Doelgroep zijn de liehebbers van het voetbal, kader, commissies, trainers, maar ook de vrijwilligers, en ouders. Uitéénlopende onderwerpen worden besproken. Tarieven excl. BTW.

 

Tevens mag de uitzending rechtenvrij worden gepubliceerd. De video wordt verspreid op onze sociale media en op de site met gemiddeld 12.000 bezoekers per maand. Daarnaast zal middels betaald bereik de video regionaal verspreid worden. Via onze nieuwsbrief ruim 9.000 personen.

 

We maken een interview in de studio (DB Video Aalsmeerderbrug) met de nieuwe vorm van opleiden bij RKDES in samenwerking met Ludios Ook de TC van RKDES en Ludios (stimuleren verantwoord sport & bewegen) doen mee aan het interview in onze studio De achtergrond actie foto met logo van de club. 1 Opname ochtend of middag. Promotie voor de club.

 

Uitzenden via sociale media in de Amstelland/Veenlanden/Meerlanden. Via Facebook en Instagram dmv betaalde content. Ook op eigen site en andere media. 

Interview met Remco Boere. Wonende te Zweden en kwam over voor clinics bij de Meiden van Voorschoten 97 en bij de JO.19 van sv Ouderkerk. Wil je ook een clinic?

mail@sport-totaal.nl