Scouten bij jou op de club, tijdens jouw wedstrijd

Niet iedereen komt bij op de verschillende locaties maar willen graag bekeken worden tijdens hun eigen wedstrijd. Ook dat doen we. Door onze ervaring schrijven we een rapport die met je wordt besproken. Tevens bespreken we het hele vervolgtraject en de mogelijkheden toch bij een BVO of andere mooie club terecht te komen. Op deze manier zien we je in een omgeving waarin je je natuurlijke gedrag toont. Waar letten we op:

 

  • Handelingen met bal, handelingen zonder bal
  • Aanvallen, verdedigen en omschakelen van A naar V en van V naar A.

 

Naar aanleiding van ons rapport kunnen we je verder helpen en in contact brengen met diverse mensen binnen de voetballerij die jou verder helpen je droom te realiseren. Vooral in de leeftijd van 16 tot en met 21 jaar wordt dat steeds moeilijker om die stap te maken en we kunnen die stap makkelijker maken.Op het moment dat je inschrijft gaan we eerst in contact met en bepalen we samen waar we kunnen  gaan kijken.Met diverse clubs, begeleiders en zaakwaarnemers hebben we contact. Kosten voor bezoek en rapportage, en gesprek zijn€ 50,-- totaal. 

Sppel jij minimaal hofdklasse of divisie? Dan kun je reageregn. We willen starten in de Regio Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. Buiten de bovenstaande provincies in overleg.

Aanvraag formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.