Cursus Pupillentrainer


We organiseren de cursus Pupillentrainer plus Pedagogiek (offline). Tijdens de Winterstop in Apeldoorn op 4 zaterdagen en of zondagen.

Inhoud van de cursus:           

  • 1e avond: Aanwezig om 18.30 uur. Kennismakingsronde. Start cursus 19.00 uur praktijk. Ik zal als trainer de cursisten als pupil trainen. 1 uur. Pauze 15 minuten. Theorie met planbord analyseren training en andere belangrijke zaken. Wat is voetbal? op deze avond zullen 3/4 trainers opdracht krijgen om de week daarop een training voor te bereiden en te geven aan JO9 pupillen 1 (JO9) team nodig)
  • 2e avond: Aanwezig om 18.45 uur. Praktijk (JO9) pupillen. 1 uur. Pauze 15 minuten. Theorie met planboard (PowerPoint/Beamer). Analyseren training en andere belangrijke zaken. Op deze avond zullen 3 trainers opdracht krijgen om de week daarop een training voor te bereiden en te geven aan JO11 pupillen(1 JO11) team nodig)
  • 3e avond: Aanwezig om 18.45 uur. Praktijk (JO11) pupillen. 1 uur. Pauze 15 minuten. Theorie met planboard (PowerPoint/Beamer). Analyseren training en andere belangrijke zaken Op deze avond zullen 3 trainers opdracht krijgen om de week daarop een training voor te bereiden en te geven aan JO13 pupillen(1(JO13) elftal nodig)
  • 4e avond: Aanwezig om 18.45 uur. Praktijk(JO13) pupillen. 1 uur. Pauze 15 minuten. Theorie met planboard (PowerPoint/Beamer). Analyseren training en Pedagogiek. Op deze avond zullen trainers ook een D team gaan coachen tijdens een wedstrijdsituatie. Uitreiking Certificaten. Coaching van pupillen in wedstrijdsituaties

Weekend

In het weekenden in de winterstop in Apeldoorn doen we de cursus in 4 dagdelen. Zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zondagochtend en zondagmiddag. Of 4 zondagen. Daarna uitreiking certificaten.

 

 We helpen trainers graag binnen een goede structuur, organisatie, leerlijnen, leerdoelen, speelwijze en een goede veldbezetting. De Nieuwe vormen  Hoe trainen we 6v6 en 8v8, de nieuwe voetbalvormen. Bij 11v11 spelen we op een heel veld maar bij 6v6 en 8v8 niet en welke spelers haal je weg uit 11v11 om tot een optimale organisatie en veldbezetting te komen?

 

Pedagogiek

 

Kinderen, jongeren én hun trainers/begeleiders begeleiden en coachen. Dat is het werk van een pedagoog. Je zorgt bijvoorbeeld als jeugd(zorg)medewerker dat kinderen en jongeren trainen in een veilige leeromgeving. Elk kind is uniek en elk kind heeft zijn eigen rugzak bij zich. We stoppen een stuk positiviteit in zijn/haar rugzak waardoor hij of zij plezier beleeft aan het spelletje. We trainen echt niet alleen de selectie teams maar ook de teams daaronder. Hoe gaan we om met gedrag? 

 

 

In diverse leeftijdsgroepen geven we de cursus dat voor een groot gedeelte uit praktijk bestaat en een deeltje theorie. Zo kun je optimaal aan de slag. En dat allemaal voor slechts € 50,-- per cursusweekend in 4 dagdelen.  Ook de cursus wordt opgenomen. De opnames worden gedaan door DB Video uit Aalsmeerderbrug

meer info? 0641129929


Waar gaven we o.a. de cursus vanaf 2007:

FC Berghuizen,

Achilles Veen,

sv Tynaarlo,

vv Makkum,

Beuningse Boys,

Siveo '60,

De Rijnstreek,

Sportlust '46,

vv Berdos,nu vv Bergen,

sv Nevelo, nu vv Trinitas,

Lyra,

sv Walcheren, 

 

 

 

 

 

 

RFC 2017,

Victoria-O,

Wildervank,

EZC '84,

Reiger Boys,

SVW, Altena,

Noad '32,

AFC IJburg,

HSV'69,

LSV Lonneker,

Go Ahead,

Valken '68,

vv Naaldwijk,

Wasmeer,

 

 

 

 

 

vv Domburg,

vv Schagen,

vv Limmen,

vv Monnickendam

sv Koedijk,

VIOS-W,

Hollandia-T,

Con Zelo,

vv Rockanje,

sc Botlek,

sc Muiden