Aanbevelingsbrief van AMVA

Geachte heer, mevrouw,

 

Graag willen wij uw aandacht vragen voor een initiatief van Voetbal Totaal en de Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie. Een bijzondere organisatie voor het doorontwikkelen van meisjes die een droom hebben ooit in het betaalde voetbal terecht te komen., We hebben de taak en voor zelf de opdracht meegegeven de meiden een dermate opleiding mee te geven waarbij ze later in hun voetbalcarrière nog meer plezier uit halen. Door middel van gerichte trainingen, oefenwedstrijden en toernooien. Een herkenbaar gezicht binnen het meidenvoetbal. Deze Academie maakt gebruik van de locatie sv Ouderkerk waarmee een mooie samenwerking is.

 

Ook hebben we een sociaal karakter om ook meiden op te leiden waarvan ouders veel minder financieel daadkrachtig zijn. Iedereen een eerlijke kans. We geloven voor 100% zeker dat talentvolle meiden die niet alleen bij jongens maar ook bij Meiden in de jeugd kansen moeten krijgen om hun droom te verwezenlijken. Het vrouwenvoetbal maakt een enorme spurt en wij willen meerijden op deze trein om nog grotere stappen te kunnen maken. Ieder talentvol meisje verdient een kans. Talentvolle meiden mogen we aanbevelen bij clubs als vv Alkmaar, Excelsior en sc Heerenveen en joe mooi zou het zijn indien de meiden van de AMVA een stageplek kunnen verwerven in de opleiding.

 

Lees verder in  deze PDF