Alliance'22 in actie voor verpleeghuis Martha Flora...“Lief dat kinderen van de voetbal aan ons denken”

Mensen in de zorg verdienen deze dagen extra aandacht. Daarom is SV Alliance ’22 in actie gekomen om de bewoners en medewerkers van verpleeghuis Martha Flora een prettig nieuwjaar te wensen. Op 30 december kregen alle 45 medewerkers van Martha Flora een bos bloemen en trakteerden jeugdspelers de bewoners op zelfgebakken Alliance koekjes.

 

Door Corona liep het voetbaljaar voor SV Alliance ’22 heel anders dan gepland. Met veel creativiteit kon het sporten, zeker voor de jeugd, nog wel doorgaan. Voor de senioren was het moeilijker om te blijven voetballen. Maar Corona had op veel meer gebieden een grote impact, met name in de zorg. Daarom ontstond vanuit de leden het initiatief om in plaats van de traditionele nieuwjaarsreceptie een Nieuwjaarsactie te starten voor de mensen in de zorg.

 

SV Alliance ’22 en verpleeghuis Martha Flora zijn buren. Tijdens de eerste golf van het Coronavirus zijn de bewoners en medewerkers van Martha Flora, waar mensen met dementie worden verzorgd, hard getroffen. Tien van de dertig bewoners zijn overleden. Als buurtvereniging is SV Alliance ’22 in actie gekomen om de medewerkers en bewoners een hart onder de riem te steken. Woensdagmiddag hebben we de bloemen en traktaties, met een klein groepje jeugdspelers (Pepijn, Julian, Mats) en bestuursleden langs gebracht bij Martha Flora. Lees verder op de site van Alliance '22