Ik wil graag mij verder ontwikkelen maar weet niet hoe....

Beste spelers, ouders van spelers,

 

Naar aanleiding van onze scoutingsdagen in het afgelopen weekend hebben we voldoende goede spelers gezien waarbij we meisjes en jongens hebben doorgestuurd naar een aantal betaalde clubs voor eventueel een stageplek. Bijna alle spelers hebben inmiddels een mail ontvangen. Er zijn spelers die op een lager niveau spelen maar toch stappen kunnen maken in hun ontwikkeling. Veel vragen die we krijgen. Bij wie kunnen we dan terecht?

Daarbij kunnen we helpen en zullen de eerste contacten leggen met grote(re) amateurclubs bij jou in de regio. Spelers die nu bijv. in de hoofdklasse spelen en graag stappen willen maken op divisie niveau en uiteindelijk  bij een 1e elftal op 2e of 3e divisie nivo willen uitkomen. Die contacten kunnen we voor jou leggen en inmiddels bij een speler in Friesland gedaan.

Wil je meer weten? App naar 0641129929.

Ook voor een jongen uit de regio Den Haag die bij een kleine club speelt inmiddels contact gelegd met een HJO die we heel goed kennen en een proeftraining mag meemaken.

 

MEISJES EN JONGENS HEBBEN DROMEN en dat begint al op jouw niveau. App naar 0641129929. Wil assistentie?