Een tsunami van ellende...spelers zeggen op? Graag jouw mening!

"Het is welhaast onvermijdelijk dat spelers hun lidmaatschap opzeggen. En ook moet je er rekening mee houden dat sponsoren voor het seizoen 2021/2022 niet kunnen voldoen aan hun financiële afspraken. Het ergste moet in mijn ogen nog komen. Het amateurvoetbal staat een ware tsunami aan ellende te wachten."

 

De grootste klap voor de clubs komt pas komend seizoen, zo voorziet Hendriksen van Rijnsburgse Boys.    

 

Hoe zie jij dat? Graag je mening:

 

Bron NOS.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Rene Zandhuis (donderdag, 25 februari 2021 18:31)

    Geen wedstrijden is killing voor de voetbalsport. De jeugd traint al maanden, maar waarvoor!???. De motivatie daalt. Het samen willen winnen, lachen, genieten, juichen. Het is er niet en dus vrees ik dat het leden gaat kosten. Onze sponsoren blijven ons trouw en de saamhorigheid is groot, maar ja hoe lang nog.
    Met sportieve groet
    vv Nicator