· 

Wat een klotezooi....je mag ook helemaal niets...

Ja dat vind ik en met mij nog veel meer mensen. De dag van de verkiezingen...tja waarop...of juist...waarop niet. Ik heb zelden zo iets ergs gezien dat politici over elkaar buitelen en echt niet meer weten wtat er speelt in de maatschappij. Het heeft allemaal zo weinig zin. Ze doen toch waar ze zin in hebben.

 

Maar dat geldt niet alleen voor het bewind in Den Haag maar ook houden ze de sport in een wurggreep. Nou eindelijk mogen ze weer proberen met 5.000 mensen tijdens een interland...Ze hebben dat al eerder gedaan en bij NEC zegge en schrijven 1 besmet, niet in het stadion maar had het al thuis opgelopen. In Almere helemaal niemand. En wees nu eens een kerel en sta gewoon publiek toe, en test  vooraf. Dit had allang kunnen gebeuren...maar ja die verdomde verkiezingen zitten erop eens tussen. Terwijl elk bedrijf snakt naar perspectief. Maar ja zo als altijd is het kabinet er maar voor één ding en dat is eigen belang.

 

Sportclubs

En dan die sportclubs......ook niks, geen perspectief... niks, je weet niks, je hoort niks, je ziet niks en je voetbalt al maanden in je eigen bubble en laten we eerlijk zijn...die wedstrijden tegen de 13.1, 14.1 en 15.1 heb je ook wel een keer gezien. Ga met de teams uit je regiio voetballen, dat is ruimte geven, perspectief bieden om bij kinderen weer een lach op het gezicht te krijgen.

Dan lees je laatst dat de KNVB waarschuwt voor activiteiten waarbij spelers van ver moeten komen, die verboden zijn omdat kinderen uit diverse regio's komen.

Ze melden er niet bij dat diverse BVO''s wel voetbalkampen organiseren waarbij spelers van heinde en verre komen en niemand hoor je erover. 

De bond doet over één ding nl. naast de verboden voetbalkampen niet moeilijk. Volgens de bond mag het werven van kinderen voor de vereniging wel...maakt niet uit waar vandaan ze komen, uit welke regio dan ook...maar dat mag wel... begrijp jij het nog? Meten met twee maten...steeds meer spelers kappen ermee en de bond moet toch inkomsten vergaren...en helpt je met allerlei hulpmiddelen en maak er vooral een mooi Oranjefeest van voor de bond!