· 

Iedereen heeft een droom om de top te halen...maar is dat te realiseren?

Weet je, spelers en speelsters dromen van de top.

Kun je er direct komen of indirect?

 

Wat voor een probleem geeft het indien je indirect naar de top gaat. De spelers in de A Categorie zullen dat eerder halen dan de spelers in de B Categorie(vooral bij JO14 tot en met JO19). Ook de de spelers en speelsters uit deB categorie komen bij ons....Want ook die hebben een droom.  Tijdens onze scoutingsdagen zagen we wel dat best veel spelers die 1e of 2e klasse of lager voetballen meer moeten doen om aan te haken.

Toch zien we perspectief, maar dan de regering die ons niets biedt.

Weet je dat we zelfs spelers zagen die in een lager team speelden, door de trainer bewust lager is gehouden omdat hij wedstrijden wil winnen maar het kind zich niet verder kan ontwikkelen. Wij vragen dan ook een scoutingsdag te organiseren voor die spelers die denken te laag te voetballen, of minimaal B categorie voetballen zich binnenkort te melden zodat we wellicht een mooie jeugd divisie ploeg te kunnen  vragen voor een stage om je dan verder te onwikkelen op dat niveau en in de kijker te spelen.

 

Niet alle spelers komen terecht bij een BVO. Kan ook niet. Maar er zijn altijd spelers die het wel mogen proberen met een stage. Maar wat is er mis met spelers die 1e, 2e klasse voetballen en via een stage bij een amateurclub waarvan jeugd divisie spelen en voor hun kans willen gaan? Via deze weg kun je ook in de kijker spelen bij een BVO. Ook deze spelers willen we helpen omdat ze het moeilijk vinden hoe deze weg te bewandelen. Ook deze spelers helpen we graag. Binnenkort op de site.

Door middel van Enquete willen we u vragen onze vraagstelling te beantwoorden.