· 

Meld jouw club aan!

Vorige week is de landelijke campagne gestart, met de lancering van de video van Snelle en Oranje, om meer kinderen aan het voetballen te krijgen. En nu hebben we weer wat leuks voor de clubs! Op zaterdag 12 juni 2021 gaat De Nationale Voetbaldag door en zetten we, met zijn allen, het amateurvoetbal op de kaart. Als verbindende factor in de wijk. Want, op de club ontmoet je elkaar. En laten we wel wezen, na een zwaar jaar, zonder voetbal en met teruglopende inkomsten en afnemende ledenaantallen kan iedereen wel een opsteker gebruiken.

 

Meld jouw club vandaag nog aan! Dat kan uiterlijk tot 1 mei, bij het Oranje Fonds, de maatschappelijk partner van De Nationale Voetbaldag. En maak van De Nationale Voetbaldag een prachtig moment voor iedereen.

 

VIJF GOEDE REDENEN OM MEE TE DOEN

Het wordt de leukste voetbaldag van het jaar (ondanks die vervelende Covid-maatregelen)

De club kan de buurt laten zien waar hij voor staat

Je krijgt hulp bij de organisatie met tips, tricks en communicatie

Je krijgt een financiële vergoeding (max. 400 euro)

Je krijgt een pakket (t.w.v 60 euro) om de activiteiten feestelijk aan te kleden

 

Doe je mee? 

 Als jouw club meedoet, organiseer je een activiteit voor leden én niet-leden. Je laat zien dat jouw club een ontmoetingsplek is voor iedereen. De Nationale Voetbaldag begint in ieder geval met een gezamenlijke warming-up. Iedereen die kan, wil en mag komen staat op het veld (op 1,5 meter afstand). De rest doet mee via een online live-verbinding.

 Daarna gaan we natuurlijk lekker voetballen. Je kunt zelf bepalen hoe je het regelt – maar houd je wel aan de Covid-19 maatregelen. Daarnaast kun je ook iets anders doen. Van een e-sports competitie tot een openlucht sjoeltoernooi of een gezellige, gezonde social-distance-picnic.