· 

GA VOETBALLEN ALS ORANJE

Droomt jouw kind ook van Oranje? Dan is het Oranjefestival zeker iets voor hem of haar. Een dag vol met “Oranje”-voetbalplezier waarin alle jongens en meiden zelf gaan ‘Voetballen als Oranje’. De manier om te ontdekken of voetballen iets is voor jouw kind. Zoek een club bij jullie in de buurt en meld je aan voor het Oranjefestival. Een vriendje of vriendinnetje meenemen? Hartstikke leuk, doen!

 

 

VIND EEN ORANJEFESTIVAL BIJ JOU IN DE BUURT

Zoek in onderstaande kaart of er een Oranjefestival bij jou in de buurt wordt georganiseerd. Is dit niet het geval? Klik dan op deze button om je gegevens achter te laten zodat er ook een Oranjefestival bij jou in de buurt gaat komen!

 

CAMPAGNE MET ORANJE EN SNELLE LEVERT AL 1.000 INSCHRIJVINGEN OP

 

Al meer dan duizend jonge kinderen (4 t/m 12 jaar) hebben zich ingeschreven voor de Oranjefestivals, die de komende maanden bij de voetbalverenigingen in het land plaatsvinden. De inschrijvingen komen binnen dankzij de campagne van de KNVB met het Nederlands elftal, de OranjeLeeuwinnen en Snelle, die afgelopen maandag van start ging.