· 

Lancering alternatief KNVB Schoolvoetbal programma

Binnenkort lanceren we het alternatieve KNVB Schoolvoetbal - programma, gericht op de groepen 5 t/m 8 van iedere basisschool! We zetten daarin samenwerken als gehele klas centraal, net zoals in een normaal schoolvoetbalteam.

 

Iedere klas krijgt een aantal opdrachten en kan daarmee hele toffe prijzen winnen! Deze opdrachten kosten de leerkracht niet veel tijd en mogen binnen een langere periode in mei en juni uitgevoerd worden. Belangrijkste is dat de hele klas én de leerkracht het samen leuk vinden hieraan deel te nemen. Iedere klas kan meedoen, ook als jouw klas normaliter niet deelneemt aan een regulier Schoolvoetbaltoernooi.

 

Zo bieden we tóch een leuk en laagdrempelig KNVB Schoolvoetbal alternatief aan voor iedere klas en leerkracht die dat wil, in de mooie (Oranje) voetbalzomer!

 

Hoe kun jij ons helpen?

 

We zouden het geweldig vinden als alle organisatoren de scholen in hun netwerk, op de hoogte brengen van dit alternatieve aanbod. Je kan deze mail doorsturen en vragen de scholen zich aan te melden voor de nieuwsbrief van KNVB Schoolvoetbal via onderstaande link. Zodra het alternatieve programma is gelanceerd, krijgen deze leerkrachten hierover een mail en melden zij hun klas zelf aan via de KNVB Schoolvoetbal website. Daar zal dan ook uitgelegd worden hoe alles in zijn werk gaat.

 

Lokale toernooien KNVB Schoolvoetbal 2021

 

Op dit moment weten we niet of er dit schooljaar nog lokale schoolvoetbal toernooien gaan plaatsvinden, vandaar ook dit alternatieve en corona-proof aanbod. Dit aanbod is natuurlijk geen vervanging van het originele KNVB Schoolvoetbaltoernooi, echter een tijdelijk alternatief aanbod voor de klassen! In 2022 gaan we weer vol voor een ‘normaal’ KNVB Schoolvoetbaltoernooi op de voetbalvelden!

 

Vragen?

 

Heb je algemene vragen over deze mail of over het alternatief KNVB Schoolvoetbal 2021? Kijk dan op Kijk dan op www.knvbschoolvoetbal.nl  of neem contact op via info@knvbschoolvoetbal.nl